CHVNG

Segona victòria consecutiva del sènior del Hipersimply

Cròniques i resultats dels partits disputats el cap de setmana pel Club Handbol Vilanova

Resultat del partit del sènior masculí del Hipersimply CHVNG . Eix

Hipersimply CHVNG  29-27 Handbol Sant Just

CHVNG: Martí, Joaquin, Manyo, Javi (2), Sergi Porras (1), Ivan (2), Izan (8), Eloi (8), Pere, Kirian (4), Ricard, Arnau (3), Gerard, Toni (1).

Segona victòria consecutiva del sènior, davant d’un Sant Just lluitador i experimentat, que va posar les coses molt difícils als blaus, sobretot en el segon temps.

El partit va començar molt igualat, s’havia entrat bé en el partit però es fallaven llançaments molt clars. Els vilanovins mantenien mínims avantatges en el marcador i gràcies a les aturades d’en Joaquin i el bon treball en atac de l’equip, s’arribava a la meitat de la primera part amb un ajustat 7-6. Aleshores l’equip va començar a defensar molt millor, amb l’aportació d’un incombustible “manyo” en el centre del bloc defensiu, i, en atac, Eloi i Izan van començar a veure porteria amb facilitat, i amb un parcial de 3-0 es posaven 4 gols per damunt (10-6). Els constants moviments de la banqueta mantenien un bon nivell a la pista, fent valer aquesta diferència fins el descans (17-13).

La represa va permetre veure que el Sant Just és un equip molt combatiu i treballador, i que no estaven disposats a baixar els braços. Amb un excel·lent treball defensiu lligaven ben curt l’atac vilanoví i anaven escurçant diferències, fins posar-se per davant als 10 minuts del segon temps (19-20). Els intents dels locals, buscant diverses alternatives en atac, no aconseguien capgirar la situació i es vivien 15 minuts de gran incertesa, alternant empats amb mínims avantatges visitants. A manca de poc més de 5 minuts pel final i amb un inquietant 25-26 en el marcador, la banqueta local va demanar el seu temps mort, veient que l’equip començava a acusar el nervis. I tot va canviar, la defensa obligava els visitants a llençar des dels extrems, Martí va encadenar 3 aturades, neutralitzant l’atac rival, l’atac va recuperar la fluïdesa i es va poder tancar el partit amb un parcial de 4-0. El darrer gol dels visitants a manca de 20 segons ja no va canviar el signe del partit.

Juvenil masculino Hipersimply CHVNG 40-36 H Palautordera Solicrú

Cuatros partidos y ahí están, líderes en la clasificación

Dos puntos más, de momento ocho de ocho, objetivo de ayer conseguido. No se puede pedir más en un partido difícil por lo raro que se presentaba. Pere Solé y Enric Papiol de vuelta al banquillo que ocupaban la pasada temporada, debido a la ausencia de Juan Cuenca. Una pista no habitual y resbaladiza. Un equipo de circunstancias debido a las bajas. Y nuevamente “el séptimo de cadetes” al rescate.

En esta situación era complicado el mantener una línea de juego constante a lo largo de los sesenta minutos. Pero el pundonor y la entrega de este grupo (incluyo a los cadetes) no tiene límite.

Realmente un partido “feo” aunque emocionante en el que , una vez más, el brillo estuvo en la portería defendida por Arnau y Roger.No vino mal que los de Palautordera apareciesen sin cambios y que comenzada la segunda parte se quedasen sin un jugador por indisposición , al que deseamos se haya recuperado satisfactoriamente.

Estos factores no deben empañar la actitud de todo el equipo y la generosidad de unos cadetes que acababan de vaciarse en su partido que no fue nada fácil. Buen trabajo de Ramón, que en su primer partido esta temporada no desmereció nada respecto a sus compañeros, jugó intenso y concentrado consiguiendo cumplir perfectamente las órdenes de los entrenadores y efectivo con el gol en las ocasiones que tuvo.Enhorabuena.

Buen comienzo de temporada y a seguir disfrutando jugando a handbol.

Hipersimply CHVNG 19-18  BM Barberà

Mal partit del Cadet A, gran esperit de lliuta i bona victòria

Victòria del cadet A en un partit molt dolent per part dels blaus i que es va decidir en un agònic final per tant sols un gol de diferencia  i marcat pel lamentable estat de la pista del pavelló de la Collada, una pista indigna per la pràctica de l’handbol i que suposem que fins que algú no es faci mal de debò no s’hi posarà remei, i que va provocar que els vilanovins sortissin al partit cohibits per les constants relliscades que es produïen i on els visitants es van saber adaptar millor i aprofitar-ho per dominar la primera part des del començament.

Els vilanovins, amb molt poc ordre i fluïdesa, els costava molt finalitzar les accions en atac i no eren capaços de trobar bones opcions de llançament, tot el contrari que els visitants, que sí van saber aprofitar-se de la tova defensa vilanovina i durant els primers trenta minuts van dominar amb claredat el marcador fins arribar al descans amb un merescut avantatge de 10 a 13.

La segona part va ser del tot diferent a la primera. Els blaus si van saber sortit endollats a la pista i oblidar les perilloses relliscades que havien patit durant els primers trenta minuts i poc a poc van saber entrar dins el partit amb una defensa molt intensa i brillant en molt moments, que va deixar els visitants amb només cinc gols en tot aquest període. En atac els blaus van millorar ostensiblement i si es van trobar opcions de llançament clares, però unes vegades els pals i altres la bona actuació del porter visitant van fer que el partit entrés igualat a uns últims minuts agònics i on la sort, per fi, si va caure al costat dels blaus, que finalment es van endur els punts en joc.

JUANJO

La Salle Bonanova Atlétic 35-41 Hipersimply CHVNG (CMB)

Victòria molt treballada contra un rival directe

Ja ens estem acostumant a grans partits del Vilanova. Aquest cop va ser contra La Salle, un dels rivals forts del grup que es va resoldre de forma brillant gràcies a la intensitat que es va mantenir durant tot el partit.

La primera part va ser un recital de l'Ivan que va marcar fins a 9 gols (15 en total), va donar 4 assistències i va fer jugar a tot l'equip. La defensa de la Salle només el podia parar amb faltes, algunes d'elles excessivament contundents. Afortunadament l'àrbitre va xiular les corresponents exclusions. Roger Rovira (6) també va captar molt bé el to del partit jugant per darrere la defensa contraria, buscant el pase, corrent al contraatac i també tirant des de l'extrem. Pol Alentorn va fer una segona part esplèndida marcant 14 gols (16 en total), assumint la responsabilitat de tirar els penals en moments delicats i associant-se amb l'Ivan per foradar la defensa rival. Malgrat que només dos jugadors van anotar 31 dels 41 gols marcats, es va jugar com un equip.

Exceptuant els dos primers gols, sempre es va anar per davant en el marcador, per 4, 5 ó 6 gols. En la segona part hi va haver un moment delicat. En el minut 18 La Salle es va posar només a 3 gols, però el Vilanova no es va arrugar ni va perdre el control del partit malgrat algunes decisions de l'àrbitre que va baixar molt el llistó dels 2 minuts i dels penals. En una ocasió el Vilanova va haver de jugar només amb 3 jugadors i la defe no va ser especialment agresiva.

Els entrenadors van fer una gran tasca per parar el número 2 de la Salle, un gran jugador que s'escapuleix molt fàcilment dels defensors quan entra en carrerai té un tir molt fàcil a mitja distància. Van provar diferents estratègies i entre l'Ivan i el Pol Alentorn el van poder bloquejar. Pol Homs a la porteria va tornar a ser determinant amb 18 parades i una gran tasca mobilitzant i encoratjant la seva defensa. Gerard va marcar 3 gols des de l'extrem quasi sense angle amb tirs molt potents.

La primera part va acabar amb 6 gols de diferència 14 a 20 i el partit va acabar igualment amb 6 gols de diferència 35 a 41 per tant la segona part vam empatar a 21 gols. No va ser un partit gens fàcil. Els jugadors del Vilanova van haver de suar la samarreta per emportar-se una gran victòria en el camp d'un rival que havia guanyat tots els partits disputats.

Les estadístiques van ser les següents:
Ivan (15), Pol Alentorn (16), Roger Rovira (6), Gerard (3), Iker (1) i Pol Homs 18 parades i 35 goles encaixats.

Tòful Rovira

H Sant Joan Despí 21-32 Hipersimply CHVNG

El cadete femenino sigue imbatido

Desarrollo del partido en dos partes muy diferenciadas :

Los primeros 20 minutos de igualdad en el marcador con diferencias máximas de dos goles (uno y empate) y los 40 restantes.

Ya en los últimos diez de la primera el Vilanova se ha ido de 5 (9-14) gracias a que se ha cerrado más la defensa en torno a las pivotes del equipo  contrario, que eran las que estaban consiguiendo los goles del equipo rival.

Los 30 minutos restantes han sido de continua presión sobre el ataque local, contraataques y ataques posicionales con buenas combinaciones por parte de las chicas del Vilanova, que haciendo una mejor selección de lanzamiento que en la primera mitad han conseguido incrementar poco a poco su diferencia hasta la máxima que ha sido de 13 goles.

A destacar las constantes rotaciones de nuestras jugadoras que han mantenido un ritmo constante, las buenas combinaciones de nuestro ataque, la actuación de nuestras dos porteras infantiles ,Roser en la primera parte y Paula en la segunda y el debut de Judit, infantil de primer año que en el primer balón que recibía se jugaba una superioridad por el extremo izquierdo que ha acabado en gol.

Gran partido de nuestras chicas que han hecho olvidar a los padres acompañantes el madrugón de este sábado de puente y esperar con ilusión las dos próximas jornadas en las que jugaremos en casa.

SERGIO GALLART

OAR Gràcia Sabadell 18-19 Hipersimply CHVNG (IMA)

Victòria molt treballada: emoció i nervis a flor de pell

El partit d’aquest diumenge del Infantil-Masculí en ple pont ha tingut una gran recompensa. Jugar contra el OAR Gràcia Sabadell i guanyar té molt mèrit i expressa la bona feina que estan fent els jugadors i el cos tècnic!

El partit ha començat puntual i l’equip infantil federat hi ha posat ganes des de l’inici. Hem trigat a fer pujar el primer  al marcador amb bons intens i bones ocasions. No obstant els primers minuts de la primera part han estat de força activitat i de bones jugades sense aconseguir, però marxar i escapar amb avantatge ja que o bé anàvem 1 amunt o ens empataven. Cm a exemple: 3-3 al minut 10; 5-5 al minut 15. D’aquí al descans cal destacar la concentració de l’equip i de les bones aturades que han fet els dos porters (tant el Roger com l’Erol han salvat bons tirs dels jugadors de l’equip contrari) Hem arribat a la mitja part amb un esperaçador 8 a 10.

La represa ha estat caòtica per dir-ho d’alguna manera. Hem marxat al marcador fent possoble la màxima diferència 8 a 12 però els de Sabadell han començat molt forts i amb ganes de lluitar al màxim. Al minut 6 un sorprenent empat a 13 ha fet encendre totes les alarmes. No obstant l’equip s’ha asserenat i han mantingut un bon ritme d’igualtat. Com a la primera part anàvem 1 per davant i ens empataven fins que al minut 20 amb 30 segons els de l’OAR s’han posat 18 a 17 (primer ocasió que anaven per davant el marcador) L’afisió hem pensat el pitjor però un temps mort demanat amb molt se seny ha afavorit que l’equip cregui amb la visctòria. ls minuts finals han estat trepidants. Handbol en estat pur que han fet gaudir als jugadors i als aficionats! Unes aturades providencials de l’Erol i la convicció en atac del David i el Miquel han fet que a falta d’un minut anessim 18 a 19. L’equip contrari ha apretat, un pal ens ha salvat de l’empat i un porteràs i una gran defensa han aguantat el resultat fins a la victòria final. L’explosió d’alegria de l’equip ha estat majúscula i els espectadors hem respirat amb un somriure d’orella a orella. L’equip ho ha donat tot i cal FELICITAR-LO! Cal destacar el bon plentejament de la defensa unes aturades dels dos porters sensacionals i que 8 persones diferents han marcat gol: bona demostració de la bona feina que s’està fent! Endavant equip a seguir aprenent i a seguir gaudint de l’handbol!!!