Tercera Catalana Grup 12é

El Sitges s’emporta un derbi amb poc futbol

Els de Rafa Porras segueixen intractables de visitants sumant la seva cinquena victòria consecutiva

CF Suburense B 0 – UE Sitges 1
Poc futbol i més expectació donava l’enfrontament entre el Suburense B i la UE Sitges degut a la incertesa del marcador al llarg del partit, tot dos equips més preocupats de defensar bé que de portar la iniciativa, però precisament una badada en defensa de l’equip de Zigor Bengoa va generar el gol d’Àlex Pérez a manca d’un quart d’hora que donava la victòria a un Sitges que es  col·loca tercer a la taula a un punt del líder que en aquest cas torna a ser l’Anoia.

Més preocupats en defensar que en la creació començava el partit pels dos equips, un Suburense B que amb un Marc Navarro, Viñola, i més en punta Cristian Laguna buscava més l’errada per iniciar la contra amb aquests tres punyals en atac, mentre que en aquesta primera fase es va poder veure un Sitges amb més joc de combinació, amb un Dani Midgley participatiu, amb un mig del camp que tan Xavi Rodríguez com a Jonatan Durango anaven assistint però amb poc èxit en els darrers metres a un Alex Pérez topant en tot moment amb la tanca defensiva del Suburense i amb poc mes s’arribà al descans, continuant la mateixa tònica a la represa amb moltes precaucions per part dels dos equips.

Al minut 67 arribà el regal, pífia en defensa robant la pilota Xavi Rodríguez fent un magnífic passi en profunditat per Àlex Pérez que aquest no perdonava posant el 0-1, la va tenir el Suburense B quan va veure que se li escapaven els tres punts, un passi en profunditat deixava Abel tot sol davant Dorado però el seu remat s’anava als núvols al minut 86 o un remat de Marc Riba amb aturada de Dorado, amb el xiulet final de l’àrbitre el Sitges es fa amb la victòria en un partit amb massa respecte però un cop més el Sitges de visitant es va portar el gat al aigua.

CF Suburense B: Marc Muñoz, Marc Navarro, (Almela 68) Adri Mateo, Dani Puerto, Viñola, (Marc Riba 81) Pablo, Sergi Plazas, Gerard, Cristian Laguna, (Sergei 88)Eric Villar (Abel 54) Arsen i (Andreu 84).

UE Sitges: Dorado, Rafa, (David Ayala 81) Olmedo, Midgley, (Gerard 81) Xavi Rodríguez, Àlex Pérez, Yeray, Candel, Durango, Yago, Ferran i (Bernat 88).

El Sitges rep aquest dissabte a la Joventut Ribetana, l’hora d’inici les 17 hores, mentre que el Suburense B es desplaça al camp del Sant Cugat ses Garrigues, l’hora d’inici les 17 hores.