Grandíssim partit de La Parròquia-Samà Femení davant del Valls

L'equip d'Òscar Andreu marca les diferències en un gran tercer quart

La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova - CB Valls. Sílvia Díaz

La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova 69 - CB Valls 47

La Parròquia-Bàsquet Samà jugava dissabte a Vilanova contra el CB Valls, un equip quw arribava a l'encontre amb només una derrota. El Samà va començar amb fluïdesa ofensiva i ràpids contraatacs però l'encert era baix i les petites errades defensives eren aprofitades per un CB Valls que amb les seves jugadores veteranes podien mantenir el partit ajustat. Les vilanovines van dominar en el marcador fins al minut 9, quan amb un 0 a 5 (11-13) les visitants es van posar per davant. Empat al final del primer període (15-15).

A l'inici del segon quart, cistella del Valls (15 a 17) i últim avantatge de les visitants en la resta del partit. A partir d'aquí la gran solidesa en la defensa samista va començar a donar els primers avantatges i en minut 7 es distanciava fins als 8 punts (27-19). Tot i així, les visitants resistien gràcies a 10 tirs lliures que les mantenien dins del partit. Resultat a la mitja part de 32 a 27 i tot per decidir a la segona meitat.

A la represa un triple del Valls per ajustar el marcador (32-30) va donar pas a la reacció de La Parròquia que, amb un 13 a 0, deixava tocades a les rivals. El 45 a 30 en el minut 7 del tercer període encarrilava el partit. En els darrers tres minuts les vermelles van seguir ampliant la diferència amb un 5 a 2. D'aquesta manera restaven 10 minuts amb 18 punts de marge.

En els primers cinc minuts del quart període no es va aixecar el peu de l'accelerador i gràcies a una gran defensa les garrafenques seguien recuperant pilotes i anotant fins a agafar el màxim avantatge al minut 9 amb el 67 a 42. En el darrer minut un 2 a 5 tancava el partit i una gran victòria contra un dels grans equips de la competició.

Cal destacar un cop més l'aportació de cadascuna de les jugadores que gràcies a la tenacitat en el treball defensiu van ser capaces de dominar i treballar amb tranquil·litat l'atac.

Aquest diumenge a les 15.15 h La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova s'enfronta a un dels equips forts de la competició, el CB Lleida que voldrà refer-se de l'ensopegada que ha patit aquesta setmana.

Anotacions: LAIA (5) - ANDREA (8) - ANIRA (6) - ANNA (10) - IRENE (6) - JUDITH (8) - LAURA (10) - ELI (4) - ELENA (4) - MARINA (3) - VALAYA (3)

Parcials: 15-15 / 17-12 / 18-5 / 19-15