Primera Catalana Grup 2

Sumen un punt de justícia en un camp gens fàcil

Els darrers punts guanyat pel Suburense a camp contrari van ser a Cornellà, al Sant Ildefons el 25 de setembre

EFAC Almacelles - CF Suburense. Eix

EFAC Almacelles 1 - CF Suburense 1

Feia falta fabricar un bon resultat després de dos derrotes consecutives, en aquest cas l’equip rascava un punt intel·ligent i ben jugat al camp del Almacelles jugant una molt bona segona meitat, enviant fins i tot una pilota al pal, va poder guanyar però també perdre degut a que els locals la tenien al darrer sospir, en línies general un bon partit el jugat pels dos equips, un punt que serveix per que l’equip que ja va merèixer millor sort davant el Vilanova, un cop consumides les primeres deu jornades que els ha tocat jugar amb tots els de dalt, ara la competició serà més justa amb ells, tornant a veure al Suburense mirant més per dalt que per baix, jugant-se-la amb equips de mitja taula.

Amb l’entrada de Villa per Mauri sancionat el Suburense presentava el mateix onze inicial que jugava davant el Vilanova, es lesionava Marc Pulido al primer quart d’hora degut a una punxada als isquios fent el gol el EFAC Almacelles un minut després del servei d’un corner de Joel Chiné el 1- 0, tot i això i sense ser els millors minuts dels sitgetans que tenien la possessió, els locals gaudien d’una molt bona ocasió després del llançament d’una falta per empatar, arribant al descans amb la mínima avantatge dels de Lleida.

Millorava molt el joc del Suburense a la segona meitat, passant a dominar i gaudint de arribades de perill, els moviments en atac de Josep Maria obrint espai per Pascua així com a Geri, posant molta intenció davant del porter Jordi Chiné, marcava Dídac al minut 66 en una jugada en la que el remat primer tocava en el defensor, el refús el tornava a rematar en aquest cas si, a gol, el 1-1. Amb el porter batut Josep Maria envia la pilota al travesser el en darrer quart d’hora del partit, la darrera va ser del Almacelles desprès també d’un servei de corner, tot sol el davanter local rematava fora.

EFAC Almacelles: Jordi Chiné, Adrià Monfort, Eduard Cons, Albert Jucla, Roger Canadell, Marc Hortal, (Arnau Terradas 68) Hèctor Badia, (Enric Bosch 72), Antonio Ciruela, Rafael Sánchez, (Roqué 72) Pol Arnan i Joel Chiné.

CF Suburense: Nito, Toshi, Sarabia, Villa, Edgard, Dídac, Josep Maria, (Alberto 80) Geri, Marc Pulido, (Pablo Castell 15) Marcos Garcia, Pascua, (Over Ramos 88).

L’àrbitre López Jiménez va amonestar als locals Eduard Cons, Antonio Oriuela, així com als visitants per Nito, Edgard, Dídac, Geri i dos grogues a Josu Julian al minut 45

El Suburense rep aquest diumenge al Lleida Esportiu, l’hora d’inici les 17 hores.