Rugbi

Victòria del cadet A a Granollers

Derrota ajustada del femení al Baldiri Aleu

SEL Vilanova - Sabadell. Eix

El cap de setmana passat totes les categories en competició del SELVNG van tenir compromisos; tres en la condició de locals i dos en la condició de visitants. La jornada s’iniciava dissabte, a la Sínia Batadet, amb la visita dels s14 i s16 del Barcelona Enginers Rugbi. Els primers en saltar a la gespa foren els alevins, que tot i mesurar forces amb un equip superior en volum, van disputar una notable primera part en què només encaixaren dos assajos; a la represa, però, el desgast físic va passar factura als vilanovins, que tampoc van atacar amb verticalitat uns Enginyers que van acabar enduent-se del matx per 0-58. Situació similar va ser la viscuda per la categoria infantil, als que una primera part poc tensa a nivell defensiu va frenar el desenvolupament demostrat en el darrer encontre; en el segon temps, tot i que va millorar la situació defensiva del conjunt, a nivell ofensiu els vilanovins no van saber trobar la continuïtat necessària per puntuar (0-24). Per la seva banda, els cadets es desplaçaren a Granollers en el quart partit de lliga, aconseguint un folgada victòria enfront de l’equip local i certificant d’aquesta manera la millora de joc demostrada ja fa quinze dies en el seu darrer partit enfront el Catalunya Central (3-91).

L’endemà diumenge, els dos sèniors tornaven a la competició. El masculí com a local, enfront del RC Sabadell; i el femení, com a visitant, al Baldiri Aleu (UE Santboiana). A la Sínia Batadet l’equip entrenat per Felipe López afrontava un complicadíssim compromís davant del líder de la lliga, amb un equip delmat per les lesions i amb només setze efectius. Amb tot, els jugadors blau cel van demostrar caràcter i van plantar cara, molt especialment a la primera part, als del Vallès, des de la intensitat defensiva i amb algunes possibilitats ofensives que no van acabar de concretar en el marcador; a la represa, els visitants van mantenir la seva tònica anotadora i van acabar enduent-se el partit per 0-29. A Sant Boi, per la seva banda, el femení afrontava un interessant partit enfront la UES: tots dos equips integrants del pom de dalt del grup B, foren les locals les primeres en anotar, tot i que les noies entrenades per Damián Blanquero van capgirar el marcador i van avançar-se gràcies a la transformació. Tot i les possibilitat d’acoseguir un segon assaig abans del descans, foren les locals les qui anotaren una segona marca encarant el vestidor amb un 12 a 7 favorable. A la represesa, un tercer assaig de les locals va ser contestat amb un segon de les vilanovines, que en els darrers minuts van intentar capgirar el marcador sense èxit arrencant, això sí, un bonus ofensiu de la visita a la ciutat del Baix Llobregat.