Club Handbol Vilanova

Malgrat la derrota els objectius per aquesta temporada segueixen sent assolibles

Cròniques dels partits disputats pels equips del Hipersimply CHVNG del cap de setmana

Cadet masculí del Hipersimply CHVNG . Eix

CH Parets 35 - 21  Sènior masculí Hipersimply CHVNG

Martí Burcet (P)  – Eloi (5)  – Pere –  Arnau (2) – Ricard – Kirian (2) –  Ivan (1)  – Martí Rull – Sergi Martínez (2) – Sergi Porras – Oriol (2) – Izan (7) – Javi

El sènior cau a Parets víctima d'una fluixa defensa i la manca d'encert en els llançaments

Partit fluix dels vilanovins davant un dels equips que es perfilen com a candidat a l’ascens, que en cap moment es van sentir còmodes a la pista i malgrat que no van deixar de lluitar, no van poder contrarestar l’atac dels locals.

Els blaus només van ser capaços d’aguantar 12 minut les escomeses del Parets, doncs amb el marcador 8-5, van encaixar un parcial de 7-0 en només 6 minuts que va sentenciar totalment el partit (15-5 en el minut 18). Tot i que els vilanovins van seguir lluitant la resta del primer temps, només van poder descomptar un gol en l’avantatge dels locals, arribant-se al descans amb un contundent 20-11.

La represa no va millorar l’eficàcia dels visitants, i tot i un gol inicial, novament un parcial de 5-0 posava molt lluny un equip de l’altre (25-12) en només 7 minuts del segon temps. Afortunadament el jove sènior del CHVNG va seguir intentant treballant amb ganes a la pista, però la diferència ja era massa gran, tot i això, van evitar que el marcador encara fos més contundent i en els 23 minuts restants només van cedir un gol més de diferència, amb un parcial de 10-9 van deixar el resultat final en 35-21.

Per sort per les aspiracions dels vilanovins, els va sortir un mal partit davant un equip que no és de la seva lliga, i que, a banda de deixar palès que hauran d’evitar aquests minuts d’errades continues (els parcials de 7-0 en el primer temps i de 5-0 a l’inici del segon, marquen gairebé la diferència total del partit), si volen seguir sumant punts davant els rivals directes com han fet fins ara, i malgrat tot es mantenen fora dels llocs de descens

Primera derrota del juvenil masculino

La Salle Bonanova 33 - 32 Hipersimply CHVNG

No siempre se gana, saber perder es muy importante, así que toca sacar conclusiones de un duro encuentro y a seguir compitiendo en el siguiente.

Un Villanova que sigue tocado por las bajas salió  a la pista dispuesto a defender su liderato. Este grupo no pierde la cara al partido nunca y lo volvió a demostrar , un partido muy trabado y en el que el marcador estuvo todo el encuentro muy ajustado, en el que una joven árbitro hubo momentos en que parecía que  estaba intimidada por la presión que recibía desde el banquillo local .

Sobraron los dos últimos minutos, tiempo en el que se escapó la victoria y cayó al lado del equipo colegial. Cualquiera de los dos equipos pudo ganar, pero hay que felicitar a La Salle que supo hacerlo.

Ahora, co-lideres, debemos seguir trabajando y mejorando nuestro juego. El equipo mantiene la intensidad y la generosidad en el juego, por lo tanto seguro que los resultados positivos seguirán llegando.

Gran treball d'equip del cadet masculí A

Handbol Sant Fost 14 - 31 Hipersimply CHVNG

El dissabte 05/11/2016 el Cadet A del Club Handbol Vilanova i la Geltrú es va enfrontar amb el H Sant Fost. Els dos equips no s’havien trobat en cap enfrontament anterior. Abans de començar el partit, vam demanar als jugadors que no es confiessin, ja que l’equip local sortiria a guanyar , per molt que fossin dels últims de la taula classificatòria. I així va ser.

Com de costum, els nostres van sortir lents, despistats en defensa i gens eficients en les passades, recepcions i en l’atac estàtic, on ens va costar molt trobar la línia de 6m per falta de mobilitat i penetracions, cosa que va marcar l’ inici del partit amb un resultat de 5-5 en el minut 15.  Vist aixòi, vam començar a moure la banqueta; l’objectiu era intentar robar el màxim de pilotes possibles per armar bé els contraatacs. Efectivament així ens va sortir, amb un Gerard Martorell esplèndid en l’avançat on va pressionar, robar i fer cometre errades en les passades en les seves primeres línies. Això va portar que tot l’equip remes en aquesta direcció. També cal destacar que la segona línia, en defensa, va està molt encertada, amb la recuperació del David on la seva tasca, en les ajudes als laterals i centrals, va ser primordial per evitar que aquests trobessin porteria amb facilitat i si la trobaven, allà estaval’Edou que va tornar a recuperar sensacions i vam acabar la primera part amb un marcador favorable de 8-14.

Ja a la segona part, vam sortir com a la primera  i en 5 minuts ens van fer un parcial de 3-1, però l’equip va saber respondre, va reaccionar, l’engranatge va tornar a funcionar i la  intensitat,  les faltes, el robar pilotes,  sortir al contraatac i provocar la passivitat de l’equip rival va permetre fer un parcial de 0-4 al minut 10 i anar sumant gols fins a la victòria final de 14-31.

Cal remarcar que, en atac estàtic, no vam estar encertats, estàvem aturats, ens costava moure la pilota i no preníem decisions però, quan les preníem i fèiem les jugades, les coses sortien. Aquest partit es va guanyar pel treball col·lectiu en defensa, que permetia robar moltes pilotes i sortir ràpidament al contraatac. Gràcies a això, vam poder sortir guanyadors d’un partit on l’equip rival s’hi va deixar la pell fent jugades molt interessants i no abaixant els braços amb facilitat.

S’ha de seguir treballant, cal millorar en moltes aspectes per fer que les errades més absurdes deixin d’existir.

Nuestras guerreras siguen con paso firme

Cadete femenino Hipersimply CHVNG 29 - 22  H. Molins (CF)

Un partido más y una victoria más, de momento imbatidas. Las cadetes están realizando un campeonato impecable. A pesar del resultado final lo cierto es que ha costado mucho el doblegar a un Molins que ha competido durante los sesenta minutos.

El grupo sigue jugando con intensidad de principio a fin y todas las jugadoras trabajan en la pista lo aprendido en los entrenamientos. Poco que destacar de un equipo que se entrega y que de momento mantiene el liderato de su grupo.

Partit fàcil

Cadet masculí B Hipersimply CHVNG 42 - 10  BM Esparreguera

Albert Montané

El Vilanova va guanyar amb facilitat a l’Esparreguera en un partit on el principal problema va ser no acabar contagiats del joc tou i sense intensitat del rival.

Molt poc a explicar d’un partit amb una diferencia física i tècnica tan gran entre els dos equips. El Vilanova va passar per sobre de l’Esparreguera des del primer minut i va mantenir la intensitat durant tot el partit buscant el contraatac i elaborant la jugada posicional.

Van tornar a veure algunes proves amb jugadors en posicions poc habituals com Roger Rovira de central o Pol Alentorn d’extrem. També van marcar jugadors poc habituals, com l’Alex amb dos gols. Pol Homs amb 25 parades va aconseguir deixar la porteria amb només 10 gols encaixats. Va estar molt ben ajudat per una defensa que impedia els tirs fàcils de l’Esparreguera. Cal remarcar que malgrat que el Vilanova fos més fort, va defensar de forma correcte sense rebre cap exclusió. El àrbitre va tenir un partit molt fàcil i va passar casi desapercebut.

Al final un marcador molt contundent però just que mostra la diferencia de nivell entre els dos equips.

TÒFUL ROVIRA

L'equip segueix evolucionant

Infantil masculí A Hipersimply CHVNG 31-10 Handbol Sabadell

Mirant la taula classificatòria es preveia un partit fàcil. Possiblement un excés de confiança ha fet que els primers compassos del partit hagin estat una mica espessos. L’equip anava al ralentí prenent mida del rival. El minut 5 marcava aquesta situació amb un 3 a 2. Lentament l’equip s’ha anat posicionat i agafant confiança i han pres aventatge alhora que els del Sabadell ho intentaven amb ganes però sense eficàcia. Tant és així que al minut 15 ja guanyàvem 10 a 3. Fins al final de la primera part la tònica ha estat similar però semblava que l’equip no tenia ganes de marcar una bona distància al marcador ja que s’ha arribat al descans amb un 14 a 4. Al llarg de la primera part s’ha treballat bé en defensa però l’atac estava un xic espès.

A la represa els del Sabadell s’han animat, i tot i tenir una plantilla curta, hi han posat moltes ganes. L’equip contrari estava actiu en atac i els de casa estàven com endormiscats. Tal és així que només s’ha aconseguit un parcial de 9 a 6 al minut 13 (el marcador reflectia una avantatge important (23 a 10) per no patir per la victòria però era una bona oacsió per engrandir la diferència de gols entre els fets i rebuts que pot ser important pel final de temporada). Un temps mort ha ajudat a dinamitzar l’equip i a assajar diferents aspectes tècnics tant en defensa com en atac que han donat bon resultat ja que fins al final del partit els de Sabadell ja no han marcat més gols i els de casa han arribat fins els 31. Així el marcador final reflectia un bon resultat  (31 a 10) que ens ajuda a mantenir-nos segons a la classificació empatats a punts amb els de Palatordera.

Destacar que en aquesta ocasió han marcat gol fins a 10 jugadors diferents tot i que en David, en Miquel i en Pau Minguet també n’han fet una bona pila cadascún. Bon treball també a la porteria i en defensa!

Tot plegat és una bona dosi de motivació per propers partits que seran més igualats i on caldrà donar-ho tot.

JOAN ORTÍN

El infantil masculino B sigue aprendiendo día a día

CH Òdena 42-20 Hipersimply CHVNG

Con un equipo plagado de bajas se presentó el infantil masculino “B” en Òdena. Los de Vilanova salieron a la pista con poca intensidad y los locales mucho más “enchufados” aprovecharon la situación para matar el partido en este primer cuarto, consiguiendo una gran diferencia en el marcador a base de contraataques que acababan en gol uno tras otro.

Aún así, los azules no bajaron los brazos y empezaron a entrar en el juego y en el segundo y tercer cuarto redujeron la pérdida de balones, aunque no fue posible recuperar la gran diferencia de goles establecida en el primer periodo.

En el cuarto final lo fácil era bajar los brazos, pues no, el grupo entrenado por Pere Solé y Adrià Pellicer quiso demostrar que saben jugar a handbol y que no se rinden, así que siguieron peleando hasta el último segundo , llegando a los 20 goles finales , un tanteo que no parecía fácil de conseguir tal y como se había iniciado el partido.

Este grupo nos va a dar muchas satisfacciones, con muchos jugadores primerizos y cuando las bajas les respeten va a empezar a notarse el trabajo que están haciendo y la pasión que tienen por jugar a handbol.