Bàsquet Sitges “A” 68 - Palma Air Europa 75

Pau 10, Marc, Jordi 2, Roger, Edu 15, Saladié, Xavi 8, Mauro 6, Gonzálvez 4,  Alex 7, Nacho 10, Omar 6.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi Dominguez Bartés

Parcials: 17-31  24-16  12-13  15-15

Visitava la pista de Pins Vens un dels co-líders amb un sol partit perdut i que compta a les seves files amb el jugador amb millor valoració del Grup, Carlos Poyatos, un jove jugador de 2,07 que portava una mitjana de 20 punts per partit i que en la darrera jornada havia estat el MVP del grup amb 30 de valoració.

El passat dimecres es lesionava en l’entrenament Roger Saladié que a manca de confirmar el diagnòstic amb més proves mèdiques, de moment haurà d’estar uns dies de baixa.

El cinc inicial del Sitges el formaven Velasco, Pau, Gerard, Roger Pérez i Edu. Un mal inici de patit del Sitges que davant del millor equip en atac no va defensar els exteriors i encaixà set triples, en un primer quart increïble dels homes exteriors de l’Air Palma, 77% d’encert (7/9) en triples, 4/6 en tirs de dos i 2/2 en llançaments de personal. El Sitges encaixava en el primer quart 31 punts (31-17) en el que semblava que podia ser un festival dels de les illes. Monumental bronca de Piñero que demana els seus homes que defensessin com durant tota la setmana havien treballat i sembla que junt amb les rotacions, l’actitud canvia i els del Garraf retallaren les diferències per marxar al vestidor perdent de sis 41-47.

En el tercer quart la dinàmica del Sitges continuà en la bona línia del final del segon quart  i aconseguí capgirar el marcador amb un parcial de 14-0 (49-47), moment en que varies edicions arbitrals, especialment sobre els homes alts del Sitges feien que al Palma, que estava tocat, tornés a prendre aire i finalitzés el quart per davant 53-60. Nova reacció del Sitges en el darrer quart, que el selectiu criteri arbitral, amb una tècnica a Xavi i una quinta personal assenyalada sobre Riu (màxim anotador del Sitges amb 15 punts) que tan sols l’àrbitre va veure, deixaren el Bàsquet Sitges sense opcions. Final del partit 68-75.

Bona reacció del Bàsquet Sitges, per capgirar el marcador davant d’un dels equips aspirants a l’ascens de categoria. Que va ser insuficient davant d’un criteri arbitral que mentre el segon equip del Palma Air Europa de Lev Or,  no es veia amenaçat, deixaren jugar al Sitges i quan els locals posaren entre l’espasa i la paret el co-líder, canviaren el criteri.

Propera setmana el Sitges es desplaça el diumenge a les 18:15 hores al camp del BBA Castelldefels un equip amb dos partits guanyats i quatre perduts, equip que és just darrera el Bàsquet Sitges a la classificació.

Sènior  Masculí – Territorial - grup 04

Club Basquet Nou Vilanova 64 - Bàsquet Sitges “B” 70

Angel, Marc, Galdric, Cristian, Noel, Adrià, O.Porras, Toni, Dani, O. Bermudez, Nacho, Hopper.

El pròxim dissabte 12 a les 18:00 hores de la tarda, el Sènior B del Bàsquet Sitges juga a Pins Vens contra  C.B. Montpedros B

Campionat de Catalunya Sub-25 masculí - grup 02

CB Sitges 51 - Basket Sant Cugat 57

Guille, Eugenio, Alexis, Roger, Dani, Micky, Fernando,  Hamzah, Brandon.

Entrenador : Rubén Hernández

El pròxim diumenge dia 13 desplaçament a les 19:00 hores de la tarda, a la pista del C.E.B. Sant Jordi B