Tercera Catalana Grup 12é

El gol de Jordi Gallego al 85 deixa al Sitges sense punt

Durant el partit es va lesionar els dos porters titulars, de la Ribetana Jordi Fernàndez i del Sitges Javi Dorado

UE Sitges – Joventut Ribetana. Eix

UE Sitges 1 – Joventut Ribetana 2

Derrota poc justa de l’UE Sitges en un bon partit jugat per l’equip davant la Joventut Ribetana, conjunt amb molts bons jugadors amb molta qualitat, però que van haver de picar pedra per fer-se amb el tres punts, tot en un partit molt igualat fins al minut 85, en que el gol descantava la balança al costat dels ribetans, mentre que els de Rafa Porras sumant la segona derrota consecutiva de locals al municipal d’Aiguadolc, on dels últims 12 punts disputats tan sols han sumat dos.

De sortida la Joventut Ribetana anava per feina jugant el seu millor futbol durant el primer quart d’hora del partit, gaudint d’un parell d’aproximacions amb molt de perill o el xut des de fora de l’àrea amb molta intenció de Sacris aturat per Javi Dorado, quan començava a controlar el partit el Sitges, asfixiant sense deixar espais als ribetans, un corner tret per la ribetana és rematat per Cols lliure de marca posant el 0 a 1, la va buscar després el Sitges faltant potser els últims metres més coordinació, la topada amb Jonathan Durango del porter Jordi Fernàndez que ja no va sortir al segon temps per lesió, i amb poc més es va arribar al descans.

Millors sensacions donava l’equip sitgetà durant la segona meitat, arribant el magnífic gol de volea de Jonathan Durango al minut 68, igualant encara més tot amb l’empat, la lesió del porter local Javi Dorado després del llançament de porta al minut 71, així com la intenció del Sitges en els restants minuts feia pensar en l’empat final, apareixent Jordi Gallego amb un control orientat amb un gol de traca que donava els tres punts al seu equip al minut 85.

UE Sitges: Javi Dorado, (Eric Goncalvez 73) Rafa, Victor Olmedo, Bernat, Candel, Yago Arenas, Jonatan Durango, Ferran (Jordi Ayala 33) Dani Midgley (Raul 62) Xavi Rodríguez, (Xavi Martínez 67) Àlex Pérez, (Gerard 80).

Joventut Ribetana: Jordi Fernàndez, ( Xavi Garcia 45) Alex Laguna, Karim, Felix Casalod, Fede, Cols, Roberto, (Roman Gutiérrez 77) Sacris, (Marc González 66) Marti Ferret, Jordi Gallego, Morelles i (Jordi Ayala 62).

El Sitges es desplaça aquest diumenge al camp del Riudebitlles, l’hora d’inici les 12 hores.