HOQUEI PATINS

Victòria mínima del Patí Vilanova davant el GEiEG

El C.P. Vilanova Grup Simón ha derrotat per 3 gols a 2 al G.E.i E.G gironí en el partit corresponent a la sisena jornada de la Primera Divisió Nacional, disputat el vespre de dissabte de Fires en el Pavelló de la Plaça de les Casernes.

Victòria pírrica del Vilanova en un partit en que el més important han estat els tres punts en joc i que li permeten estar en una posició còmode en aquestes alçades de la temporada i més al haver-ho fet davant un equip que està en la part baixa de la classificació però que ha anat per endavant en el marcador fins a poc més de sis minuts pel final

En la primera part que ha estat molt fluixa pels locals, aquests han vist com els gironins obrien el marcador al minut 9 i amb aquesta avantatge visitant s’ha arribat al descans.

En la segona part i només començar Aguilar empatava l’encontre, però de nou els visitants en transformar un penal es tornaven a avançar. I com ja és habitual en els darres partits, la reacció vilanovina ha arribat en el tram final, primer amb el gol de l’empat de Muntané en el minut 19 i desprès amb el gol de la victòria marcat per Salvadó de penal a poc més de tres minuts pel final.

C.P. VILANOVA GRUP SIMON.- Esteve, Muntané, Salvadó, Aguilar, Garrido (equip inicial) Pastó, Riba, O. Martí, R. Gómez, Briva (p.s.)

G.E.i E. G.- Ortega, Garcia, Gallardo, Rodriguez, Nonell (equip inicial) Palacín López, Vidal, Gelma, Prat (p.s.).

ARBITRES: Srs M. Blat I M.E. Díaz

GOLS.-

PRIMERA PART: 0-1  Nonell (min 9)

SEGONA PART: 1-1 Aguilar (min 1); 1-2 Gallardo de penal (min 7); 2-2 Muntané (min 19); 3-2 Salvadó de penal (min 22)