Càstig per La Parròquia-Samà Femení, tot i fer els deures

L'equip d'Òscar Andreu firma un gran partit en defensa

CB Lleida - La Parròquia-Bàsquet Samà. Sílvia Díaz

Aquagan CB Lleida 50 - La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova 43

La Parròquia-Bàsquet Samà jugava ahir a Lleida contra el segon classificat i màxim anotador del grup amb una mitjana de 70 punts per partit. El matx començava amb intercanvi de cistelles i empat al minut 5 (5-5). El joc interior i els triples de les locals van permetre a poc a poc a agafar les primeres diferències fins a arribar al 17 a 10 del final dels primers deu minuts. Les forces dels dos equips semblaven igualades, cadascú lluitant amb les seves armes. Tot i això, massa decisions arbitrals van impedir la tranquil·litat i van deixar pas a la perplexitat de les vilanovines. A tot això s'hi va sumar l'encert local.

El segon període va haver-hi doble feina. Frenar l'allau lleidatà en atac i saber estar, tot i veure com el partit marxava en el minut sis amb el 29 a 14. Un 2 a 6 en els darrers dos minuts apropava al Samà a 11 punts.

Al descans, lectura positiva perquè, tot i patir per molts factors en contra, l'avantatge local només era d'11 punts. Calia picar molta pedra, i negar els punts forts del Lleida.

A la represa, dit i fet. Tot i el triple inicial de les lleidetanes, La Parròquia aconseguia el control del partit i, a poc a poc fins a arribar al 36 a 33 al minut 10, amb un tercer període impecable deixava sense gaires opcions a unes locals que es veien tocades. En el darrer segon, un tir de gran qualitat deixava el marcador en 38 a 33.

L'última cistella i els posteriors dos triples seguits a l'inici del darrer període tornaven a distanciar al Lleida d'11 punts. Un cop fort per tant de treball per les vilanovines que tot i tenir 8 minuts al davant no eren capaces de retallar. Només en els últims 2 minuts del partit una embranzida final apropava al Samà a només 5 punts (48-43) per donar un raig d'esperança.

La remuntada no es va poder culminar i el Bàsquet Samà sumava la tercera derrota tot i haver treballat de valent.

Aquest dissabte a les 18 h a Vilanova LA PARRÒQUIA-BÀSQUET SAMÀ s'enfronta SEDIS que arribarà a la moral alta gràcies a la seva última victòria a casa del Valls.

Anotacions: LAIA (5) - ANDREA (5) - ANIRA (7) - ANNA (2) - JUDITH (0) - IRENE (0) - LAURA (10) - ELI (8) - ELENA (6) - MARINA (0) - VALAYA (0)

Parcials: 17-10 / 14-10 / 7-13 / 12-10