Judo

4 Ors i 1 Bronze per al Judo Olèrdola a la Copa Catalunya Infantil i Cadet

Els components del Judo Olèrdola. Eix

El passat dia 12 de novembre es va celebrar al Poliesportiu de Llars Mundet a Barcelona la Copa Catalunya Infantil i Cadet amb la participació de 9 dels nostres judokes. A la categoría cadet l’Aina Cornellà (+70 kg) es penjava un or molt merescut, en Marc Lázaro (-50 kg) va assolir el bronze guanyant 3 dels seus 4 combats,  la Júlia Queraltó (-57 kg) tot i ser el seu primer any en aquesta categoría va aconseguir un molt bon cinquè lloc mentre que l’Andrea Romero (-63 kg), també en el seu primer any, malgrat lluitar molt bé els seus combats no es va poder classificar.

A la categoria Infantil l’Aira Lázaro (-36 kg), la Irene Romero (-52 Kg) i l’Eloi Llosas (-50kg) van pujar al més alt del podi en guanyar amb contundència als/les seus/ves contrincants. En Nil Colomé i en Joan Ramos ambdós -55 kg. i en el seu primer any en aquesta categoría, tot i fer uns bons combats finalment no es van poder classificar.

Torneig Internacional Villa d’Amurrio (Àlava) Supercopa d’Espanya Junior

També el mateix dia es disputava a la província d’Àlava el Torneig Internacional Villa d’Amurrio Supercopa d’Espanya Junior amb la participació de dos dels nostres judokes, en Daniel Romero (-81 kg) i la Roser Iborra (-63 kg) que tot i la seva bona participació finalment no es van poder classificar.