L’UE Sitges suma la sisena victòria consecutiva a camp contrari

Els de Rafa Porras juguen aquest dissabte a partir de les 17’15 hores el tercer derbi comarcal consecutiu al municipal d’Aiguadolc, ara contra l’Olivella

Sant Pere de Riudebitlles – UE Sitges. Eix

Sant Pere de Riudebitlles 0 – UE Sitges 2

La UE Sitges aconseguia seguir sumant de tres en tres, en aquest cas al Sant Pere de Riudebitlles, en un partit pràctic el jugat per l’equip sitgetà, cedint la iniciativa i la posició de la pilota als locals matant a la contra, però això si, sense patir angoixes en defensa que tot i no  realitzar el seu millor joc es van mostrar molt ordenats en tot les seves línies, i amb un gol per part aconseguien seguir invictes tot i jugar davant un Riudebitlles necessitat que va apretar molt sense èxit, en una jornada que cap dels favorits ensopegaven i en la que el Sitges continua quart, tres punts per sota del líder, el Begues.

Sense portar la iniciativa, tenint la posició de la pilota el Riudebitlles, els de Rafa Porras treien molt de rendiment a les seves contres, al minut 16 aprofitant molt bé aquest fet, en un rebot de Ferran la pilota li queda en safata per que Gerard la toqui el suficient per fer el 0-1, de nou Gerard la va tenir al minut 37 però el seu remat el refusava el porter a corner.

La segona meitat va seguir molt calcada al que s’havia vist en els primers 45 minuts, un Riudebitlles que volia i no podia i un Sitges que sense jugar bé seguia mostrant més perill i de fet va poder fer més mal amb un Gerard i un Jonathan Durango que encaraven molt bé i una feina al mig del camp en la tasca de recuperació amb un Yago Arenas i un Xavi Rodríguez endollats.

Arribant el segon gol al minut 54 després del llançament d’una falta, la pilota es queda solta i Victor Olmedo la posava dintre al minut 89, l’entrada feta per David Carrasco li serveix per que l’àrbitre li mostri la vermella directa acabant el Sitges amb 10 jugadors.

CF Suburense: Eric Goncalvez, Victor, Xavi Martínez, Xavi Rodríguez, Jordi Ayala, (Alejandre 73) Candel, (David Carrasco 46) Bernat, Gerard, (Dani Midgley 63) Jonathan Durango, (Àlex Pérez 63 )Yago Arenas, Ferran Pérez i (Yeray 46)

Aquest dissabte a partir d les 17´15 el Sitges rep al Olivella al municipal d’Aiguadolc