BBA Castelldefels 87 - Bàsquet Sitges “A” 72

Pau 13, Jordi  8, Roger 9, Edu 13, Saladié, Xavi 5, Mauro, Gonzálvez 13,  Alex 6, Nacho 4, Omar .

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover   Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 27-18  23-17  18-16  19-21

Desplaçament al camp del BBA Castelldefels, equip situat just darrera del Bàsquet Sitges a la classificació amb un partit menys guanyat, el Sitges afrontava aquest desplaçament amb les baixes de Mauro i Saladié.

El Cinc inicial del Bàsquet Sitges format per  Velasco , Pau, Jordi , Roger P. i Edu, feia un inici de partit igualat fins a falta de tres minuts per finalitzar el primer quart 20-18, però el Sitges es quedà clavat els18 punts i el Castelldefels feia un parcial de 7-0, per finalitzar el quart 27-18. Si els tres darrers minuts del primer quart foren desastrosos, els tres primers del segon encara serien pitjors 37-20. D’aquí fins a arribar  a la mitja part, intercanvi de cistelles i cap els vestidors 50-35. Encaixant 50 punts en 20 minuts és molt difícil guanyar un partit i que 21 foren de triples, mostra la mala defensa dels del Garraf front l’encert del tir exterior dels del Baix Llobregat.

Inici del tercer quart i la diferència encara s’incrementaria fins el màxim desavantatge de 22 punts 60-38. Tímida reacció del Sitges, que si bé no tenia el dia amb el tir exterior, 1 de 10 en triples a la mitja part, com a mínim no donà facilitats a l’atac del Castelldefels, al final del tercer quart 68-51.
En el darrer quart tímida reacció del Bàsquet Sitges, que retalla les diferències fins el 75-62, que inclús obliga a l’entrenador local a demanar un temps mort, tot i que l’ avantatge no baixa dels 10 punts en cap moment. Al final del partit 15 de diferència per els locals 87-72.

El Sitges es posa amb balanç negatiu amb més partits perduts que guanyats i ocupa la desena posició, per rebre el proper dissabte a Pins Vens, a les 18:00 hores, al Recanvis Gaudí C.B. Mollet, un equip que amb quatre partits guanyats és just per sobre del Bàsquet Sitges.