Golejats pel Piera al Municipal

Segona derrota consecutiva a domicili del Subu B, aquest dissabte se la juguen al camp de l’Òdena

Suburense B  2 – CF Piera 5

Fort correctiu el patit per Suburense B a domicili en un mal encontre de l’equip davant un Piera que es va col·locar amb un 0 a 2 als primers 40 minuts de la primera part, però va acabar arrodonint a la segona amb tres més, un Piera que en tot moment va saber controlar el partit tot i la reacció local escurçant diferències amb el gol de Pablo Altamirano als darrer instants de la primera meitat.

El segon gol el va fer Viñola posant el 2- 4 quan el Subu B donava la sensació que reaccionava jugant els seus millors minuts, després la realitat era un altre encaixant el cinquè i maneta, sumant la segona derrota consecutiva al municipal d’Aiguadolc en una jornada en la que els resultats haguts deixen l’equip onzè a la taula amb 14 punts.

CF Suburense: Marc Muñoz, Guillem, Adrián Mateo, (Sergi Planas 70) Rori, (Andreu 15) Daniel Puerto, Viñola, Pablo Altamirano, Pau Almirall, Adrián Sánchez, Gerard, Eric Villar i (Marc Riba 64).

Un Òdena molt fort al seu camp.

El Suburense B juga aquest dissabte al camp de l’Òdena, un partits d’aquest anomenats molt difícils, l’equip de l’Anoia dels 5 encontres jugats al seu terreny de joc tan sols ha cedit un empat amb quatre victòries, entrenat per Javier Magdaleno es mostra molt fort de local sent molt regular, tot el contrari que a camp contrari, mentre que el Suburense B que segur en aquest partit ja podrà disposar de Cristian Laguna, així com algun reforç del primer equip te l’obligació de millorar la imatge donada a casa e intentar treure un bon resultat en aquets matx, l’hora d’inici les 16 hores al Municipal d’Òdena.