Futbol 7

Primera victòria del CE Nova Olivella a la lliga

A la tercera jornada va a la vençuda. Després d’una derrota per la mínima a la primera jornada de lliga, i un empat a tres a la segona, al final va arribar la victòria més esperada de la temporada, amb un resultat prou convincent, 0 a 5. El rival, poderós, Frankfurt El Surtidor. Un Surtidor que va sortir amb les idees molt clares, però que es va trobar a la primera part un CE. Nova Olivella molt més ben plantat al terreny de joc, amb un solitari gol de Lluis, després d’haver errat anteriorment un altre oportunitat al pal, 0 a 1. Així acabava la primera part, on la mínima en el resultat no tancava el partit. Però el joc del Nova feia somiar.

La segona part va ser finalment un futbol total de l’equip visitant, l’equip de Jonay Reguera, Dani Tarín posava el segon al marcador després d’una assistència del incombustible Lluis, 0 a 2. Poc després Tarín feia el seu doblet amb un golàs, amb vaselina inclosa, que feia que l’estadi es quedes mut, 0 a 3. Amb el Frankfurt El Surtidor enfonsat en el joc i en el físic l’equip olivellenc feia la feina, amb el quart d’Isma, i el definitiu, el cinquè d’Iban, empalmant una volea al segon pal que va acabar de fer aixecar al públic dels seus seients. Gran partit del CE. Nova Olivella, que sembla que comença a carburar. Aquesta victòria el posa en una gran cinquena plaça a la lliga, a dos punts del tercer i quart.