Gimnàstica

Nous èxits a la final de la Copa Catalana del CR Vilafranca

El conjunt Infantil amb la seva entrenadora Lidia Guasch. Eix

El passat dissabte dia 19 de novembre de 2016 es va celebrar la final de Copa Catalana de Nivell  VII de conjunts i individuals que va tenir lloc a la ciutat de Manresa.  Aquesta competició reuneix vuit conjunts i individuals de cada categoria que han aconseguit els millors resultats al llarg de les tres fases anteriors a la celebració de la fase final.

El conjunt infantil format per a les gimnastes Carla Díez, Carla Martínez, Clàudia Luque, Nàdia Pérez i Marina Fortuny  amb un exercici de 10 maces va defensar a la perfecció el seu muntatge i va proclamar-se campió de la Copa Catalana.

D’altra banda, les gimnastes individuals de categoria aleví Aina Tomàs i Janna Picas, van participar amb l’aparell de corda executant de forma brillant els seus exercicis. Janna Picas es va proclamar subcampiona de la Copa de Catalana.