Rugbi

Doble derrota dels sèniors del SEL Vilanova

Imatge d'arxiu

Només els sèniors del Club de rugbi de la capital del Garraf tenien partit el cap de setmana passat. Les fèmines, a Lleida en la semifinal d'ascens a primera; el masculí, a casa enfront del Castelldefels en el cinquè partit de la fase regular.

El femení encarava la semifinal d'ascens a primera ab l'INEF Lleida com a rival, visitant el camp de la Caparrella. Ens uns primers minuts intensos, ambdós equips van anar mostrant les seves armes: les noies de Damián Blanquero atacaven la zona de 22 local, però serien les del Segrià les qui aconseguirien la primera marca trencant la defensa vilanovina. Les locals van ser les que van saber trobar millor les seves ocasions, aprofitant les possibilitats de puntuar i aconseguint un segon assaig abans del descans. A la represa, es va mantenir la tònica i tot i que en els darrers minuts les noies van aconseguir una treballada marca, la derrota les allunya de la possibilitat d'ascens (22-7).

El sènior masculí rebia diumenge passat al camp de la Sínia Batadet els Castelldefels, en el penúltim partit de la lliga regular. Els vilanovins, que disputaven el seu tercer partit consecutiu en tres caps de setmana, van afrontar el matx amb seriositat però sense acabar de trobar el seu joc. La intensitat fou la constant en els vuitanta minuts; tot i que el CRUC comandà el marcador, els de blau cel respongueren i anaren retallant la distància fins arribar a gairebé l'igualada a mitjan segon temps. Una penalitat centrada transformada pels del Baix Llobregat, i un darrer assaig, van donar la victòria als de Castelldefels per 17 a 27.