Primera Catalana Grup 2

El Suburense suma un punt molt important amb gol de Pascua al 92’

Els de Josu Julian van saber reaccionar a temps sumant el segon empat consecutiu a camp contrari

Imatge d'arxiu de la plantilla del CF Suburense. Eix

Reus Deportiu CF SAD B 2 – CF Suburense 2

Un Suburense plegat de baixes va aconseguir sumar un punt a l’últim sospir del partit a Cambrils, davant un Reus Deportiu B que es va avançar per dos cops al marcador. Necessitava revertir una dinàmica que l’havia dut a sumar nomes un dels darrers dotze punts. Josu Julian no podia disposar dels lesionats Marcos Garcia, Dídac, Creixell, Josep Maria Marcé, Capa i Marcos Espigado, per contra Alberto va disputar el seu primer partit com a titular després de la seva tornada al club, la seva presencia no cal dir-ho transmet més confiança a l’equip.

Amb tot el partit no començava gens bé per als sitgetans, ja al minut 8 el conjunt reusenc feia el 1-0 en una acció per l’esquerra que culminava Xavi Fabra. El Suburense va intentar reaccionar però Nito amb una gran intervenció al minut 19 va evitar el segon gol dels locals, al minut 34 arribava l’empat del Suburense, Marc Navarro amb un xut potent amb l’esquerra aconseguia posar el 1-1 al marcador.

Els locals van sortir forts a la represa, al minut 60 enviaven una pilota al pal, i al minut 64 una acció ofensiva per la banda dreta del recent incorporat Garrido culminava fent el 2- 1, lluny d’enfonsar-se i creure que es podia tornar cap a Sitges amb una derrota el Suburense va tenir el premi que altres vegades no va tenir, Alejandro Pascua al minut 92 aprofitava un passi de Cristian Laguna per enviar un xut ajustat al pal que es convertia en el 2-2. No hi va haver temps per més, l’equip sitgetà sumava un més que merescut punt i segon empat consecutiu a camp contrari.

Reus Deportiu B: Sillero, Chiribao, (Adrià Vargas 83) Marc Vernet, (Garrido 62) Rodríguez, Victor Miranda, Notario, Manuel Lora, (Mese 53) Albert Mirabent, Edgard Doblas, (Estorach 62) Jaime Serrano, (Raul Lopez 53) i Fabra.

CF Suburense: Nito, Toshi, Sarabia, (Sardà 67) Villa, Edgard, Pulido, Geri, Alberto, Pascua, Mori (Laguna 83) Marc Navarro i (Over 72).

L’àrbitre Martínez Baena amonestava als locals Chiriabao, Rodríguez, Notario, Fabra i pel Suburense Sarabia, Sardà, Geri i Over.

El Igualada de Dani Gimeno és el proper rival del Suburense al Municipal d’Aiguadolc, un Igualada que amb l’ex tècnic del Vilanova dels tres partits que porta amb l’equip ha sumat 7 punts, dos victòries al seu camp i un empat a camp contrari.