CPS Sitges

Més líders que mai

El primer equip del Patí Subur Sitges guanya els nou patits jugats i per golejada

CPS Sitges – Cambrils CH. Eix

CPS Sitges 9 – Cambrils CH 0

Novena victòria del Patí Sitges, en aquest cas apallissant a un Cambrils que va donar la cara al partit però no va poder aturar a un Subur Sitges totalment encertat, aconseguint sumar en aquestes nou jornades 94 gols sent el segon equip menys golejat amb 24 gols encaixats, ocupant el primer lloc de la taula amb 27 punts, tres més que el Monjos, proper rival a la seva pista, però amb un partit més, i a sis del Casal Esplugues A que es tercer.

Amb un 4 a 0 s’anava el Subur Sitges al descans en una primera part en la que obrien la llauna al minut 8 de falta directa, marcant Sergi Sabaté el primer després amb gols de Robert Vidal i de Jofre Toledano en jugada col·lectiva i d’Aleix Pajares pràcticament tenien la feina feta tot i que van intentar marcar molt més en aquesta fase del partit però el quadro basculant tancat dels visitants va fer que tan sols entressin quatre.

Els segons 25 minuts van començar de nou amb gol de Sergi Sabaté en falta directa al minut 27, un minut més tard el Cambrils marcava posant el 5 – 1 de penal, al 38 Roger Vidal feia el 6-1 fent els visitants uns minuts després el 6- 2, la resta del partit va seguir amb un atac i gol, que amb gol de Sabaté de penal i amb gols de Àlex Raventós i Aleix Pajares de falta directa certificaven el 9-2, encara va poder marcar l’equip que entrena Carles Busquet de falta directa Mario Rodríguez, que tot i que la bola entrava l’àrbitre no ho va donar.

CPS Sitges: Cinc inicial, Àlex León, Sergi Sabaté, Jofre Toledano, Roger Vidal i Alex Raventós, després jugaven Xavi Guerrero, Aleix Pajares, Adrià Muñoz, Mario Rodríguez i Pau Medrano.

Aquest dissabte el Subur Sitges se la juga a la pista del Monjos, conjunt que igual que els sitgetans han guanyat tot el que han jugat, l’hora d’inici les 20 hores.