Bon partit davant el líder

Cròniques dels partits disputats el cap de setmana pels equips del Hipersimply CHVNG

Sènior CHVNG. Eix

Handbol Llavaneres 34 - 24 Sènior Hipersimply CHVNG

El sènior viatjava a Caldes d’Estrac a jugar davant el líder del grup l’Handbol Llavaneres, amb ganes de seguir demostrant el seu progrés. La primera part va ser possiblement de lo millor de la temporada, amb l’equip molt intens en defensa i amb molt bones sensacions en atac. Un inici de partit molt igualat malgrat la gran qualitat dels rivals, 6-5 en el minut 9, va deixar pas a un parcial de 4-0 pels locals. La banqueta vilanovina havia d’aturar el partit per tornar a centrar l’equip i el jove sènior anotava un parcial de 3-6 que els tornava a posar en el partit (14-12), mantenint aquest bon rendiment fins els descans. Amb la destacada intervenció d’en Cesc Gómez, encara juvenil, s’arribava al final del primer temps amb un resultat magnífic (20-17) a la pista d’un dels dos equips invictes de la categoria.

El començament del segon temps va descol·locar i molt els vilanovins, doncs varen encaixar un parcial de 6-0 que els deixava fora del partit, i a més no aconseguien anotar fins el minut 10 d’aquest període. El obligat temps mort demanat per la banqueta amb 29-19 va fer que l’equip es tornés a centrar en el partit i que millorés força en els seus atacs, fent un parcial de 5-5 en els darrers 15 minuts del partit.

En resum, una molt bona primera part on van demostrar la clara línia ascendent de l’equip i una segona part que va demostrar el per què els locals han guanyat els 8 partits disputats fins ara. Ara, a seguir entrenant i millorant com fins ara i a retrobar el camí de les victòries.

Victoria trabajada

Juvenil Hipersimply CHVNG 30 - 28 CH Cerdanyola

Este encuentro ha sido de los que dejan buen sabor de boca porque el esfuerzo invertido acaba dando el resultado esperado. Y también es de los que dejan claro que este grupo tiene confianza en sí mismo y no la pierde ni un segundo.

El Cerdanyola es un equipo que a pesar de su posición en la tabla no era nada de fiar  ya que la mayoría de sus partidos los ha perdido por un margen muy ajustado, hoy ha resultado ser un gran rival .

Juan Cuenca ha comenzado la primera parte manejando las rotaciones y ha conseguido arrancar el encuentro con un esperanzador 3-0 ... y hasta aquí ! ...desde este momento todo el escenario ha cambiado , un 0-4 ha puesto por delante a los visitantes y de ahí al final de la primera parte han ido acrecentando la ventaja hasta un 13-17.

Todos los intentos tácticos parecían no haber funcionado para recuperar la diferencia , así que la segunda parte no pintaba nada mejor. Pero las charlas en el vestuario tienen una magia especial y Juan Cuenca les ha explicado a los jugadores como darle la vuelta al partido y es más,  ha acabado diciéndoles que si lo hacían iban a ganar, no que podían,  si no que seguro iban a ganar ...   dicho y hecho...

Los azules han salido a por todas, la defensa se ha convertido en un muro difícil de franquear para el Cerdanyola y la intensidad ha sido máxima durante esta toda segunda parte. Gol a gol, jugada a jugada, el equipo se ha dejado la piel en la pista y ha dado la vuelta al marcador y de forma definitiva 30-28.

No ha sido uno de nuestros mejores partidos en clave de juego, desde luego, pero si uno de los que te dejan muy buen sabor de boca, enhorabuena a este grupo y a seguir disfrutando de jugar al handbol.

Molt bon partit del cadet "A"

Hipersimply CHVNG 31 - 33 H Sant Quirze

Derrota del cadet A davant el lider invicte del grup en un bon i emocionant partit per part dels dos equips que es va decidir en els últims minuts on la moneda va caure aquest cop, del costat dels visitants.

Tot el partit va ser molt igualat ja des del començament, tot i sortir una mica més encertats els de Sant Quirze, els blaus van poder portar l’equilibri al marcador gairebé en tot moment. Els dos equips van intercanviar encerts en atac i en defensa i bones actuacions a les dues porteries. Els vallesans van anar endavant al marcador durant els primers trenta minuts però mai amb diferències definitives, només al minut vint van tenir el màxim avantatge de tres gols, que ràpidament va ser eixugat pels vilanovins i van tornar la igualtat al marcador per acabar al descans amb un igualat 17 a 19.

La segona part va ser més igualada encara que la primera, amb un inici trepidant per part dels dos equips, doncs al minut cinc el resultat era d’empat a vint-i-u, però llavors les defenses i els porters es van imposar als atacants i els gols costaven més de pujar al marcador. Els dos equips van tornar a intercanviar encerts defensius i ofensius i el partit va entrar en una fase molt igualada i molt emocionant, doncs cap dels dos rivals era incapaç de marxar en el marcador i es va arribar als últims minuts amb empat a trenta-u, on els vallesans van tenir una mica més d’encert i van saber aprofitar millor les oportunitats per endur-se el punts cap a casa.

Gran partir dels nois del Cadet A tot i no sumar els punts i on cal destacar, el debut de tres infantils que van tenir també una bona actuació en un partit molt i molt disputat.

Líderes e invictas

CH Tortosa 25 - 37 Cadete femenino Hipersimply CHVNG

Victoria muy trabajada en una pista en la que, según resultados de jornadas anteriores,parecía que sería difícil ganar.

Con gran seriedad, concentración en defensa y una actuación impecable de Roser en la portería, paso a paso el equipo fue haciendo que los errores en los primeros ataques no influyeran en el marcador, cada vez se movió mejor el balón, practicando los cruces trabajados en los entrenos y así se consiguió que en el descanso reflejase un contundente 9-19.

Gracias a las constantes rotaciones se mantuvo toda la segunda parte un equipo fresco y rápido, que a partir de las paradas de Paula construía contraaques y segundas oleadas que no diero opción al rival.

Resultado final 25-37 con dos partes muy diferenciadas, la primera de defensa y ataque posicional y la segunda de contraataque y velocidad, con la aportación goleadora de la mayoría de las jugadoras de la convocatoria.

A falta de tres jornadas para el descanso navideño y el final de la primera vuelta ahí seguimos imbatidas en la primera posición.