Futbol 7

Una altre vegada el CE Nova Olivella perd per la mínima

Aquest dimecres es jugava la quarta jornada de lliga amb el partit Nottingham Prisa i el nostre CE. Nova Olivella, on l’equip de Jonay Reguera podia aspirar a entrar entre el quatre capdavanters de la classificació. Però després d'un partit d´anades i tornades, on els dos equips es va exprimir al màxim, un gol in extremis va donar la victòria a l’equip de casa, el Nottingham Prisa, i va deixar a un Nova molt combatiu tocat.

Començava la primera part manant l’equip visitant, el CE. Nova Olivella, amb gol matiner de Adri, posteriorment a una falta llançada pel seu company Dani Tarín. Al final el gol li va donar l’àrbitre, al Nottingham en pròpia porta.  Poc després, abans de la mitja part, l’equip local feia l´empat. 1 a 1. Així arribava la mitja part, i els jugadors anaven a les seves banquetes a rebre instruccions.

La segona part començava amb domini del Nottingham, fins que al minut 12, Adri, del Nova col·locava l´1 a 2 al marcador. Ara si que Adri col·locava en el caseller el seu primer gol. El partit es movia de camp a camp, però l’equip local, cada vegada apretava més, i el Nova només feia que tancar-se, tenint el marcador a favor i a 10 minuts del final arribava l´empat al marcador, després de varis rebots, el Nova se’l feia en pròpia porta. 2 a 2. I cinc minuts després, el Nottingham rematava el partit amb el tercer gol, amb una pilota penjada al segon pal d´Àlex, que no pot arribar, i entra sense poder fer res, 3 a 2. Com anècdota, era el primer arbitratge, en el que el Nova, es troba amb una noia fent d´àrbitre, i per cert, ho va fer prou be. Jonay Reguera, ens deia al finalitzar el partit, al túnel de vestidors: Ha estat un partit molt d´anades i tornades, molt boig. I el nivell dels dos equips ha estat impressionant. En cap moment cap dels dos ha baixat els braços. I s’ha emportat el partit el que ha sabut aguantar millor la pressió, que en aquest cas, ha estat el nostre contrari. Parlarem dilluns a l´entrenament, i no queda un altre que aixecar-se i al següent…. Acabava amb: estic molt content dels meus jugadors, perquè ho han donat tot, la sort no ens ha acompanyat.