L'equip d'Òscar Andreu es van retrobar amb la seva habitual línia de treball

Reus Ploms-La Parròquia-Samà SFA . Sílvia Díaz

Reus Ploms 48 - 45 La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova

La Parròquia-Bàsquet Samà jugava a la difícil pista del Reus Ploms diumenge al migdia. Ambdós equips venien d'importants ensopegades i la previsió samista era trobar-se a un equip local intens i concentrat.

L'inici del partit va ser de clar color vermell tant pel retrobament amb una excel·lent defensa com pels atacs amb bones opcions de tir i rebots ofensius. Tot i així, aquest domini no es va traduir en el marcador. Un sobri 2 a 6 va ser l'avantatge que va aconseguir el Samà en els primers 5 minuts. A partir d'aquí les ratllades blanc-i-negres es van anar ficant més en el partit i gràcies al seu joc exterior van començar a trobar tirs lliures que, sobretot, en el segon període, els hi va donar vida per donar i mantenir la igualtat en el marcador.

Els dos equips estaven plantejant un partit amb molta serietat i respecte pel treball sobre la pista. Només la manca d'encert en els primers vint minuts no va deixar que cap dels dos equips agafés cap avantatge important, i d'aquesta manera s'arribava a la mitja part amb un curt 20 a 20.

A la represa, les jugadores d'Òscar Andreu volien millorar la defensa de la línia exterior reusenca i amb una gran intensitat van ser capaces d'endossar un 5 a 14 al minut 6 del tercer període (25-34). El canvi defensiu de les locals va ser contrarestat amb encert pel Samà, però a mesura que avançaven els darrers minuts del tercer període, l'encert va minvar anotant un sol tir lliure en els últims 4 minuts.

S'arribava a l'últim període amb un 31 a 35 favorable a una Parròquia que sabia estar patint sobre la pista. Va ser en dos minuts que un bon encert d'un Reus combatiu capgirava el marcador i amb un 8 a 0 es posava 1 punt a munt (41-40) al minut 7.

Màxima igualtat per acabar el partit amb intercanvis de domini per part dels dos equips. El partit es va haver de decidir en el darrer minut i el joc interior del Reus va ser capaç d'anotar la cistella decisiva. Després una falta a la desesperada del Samà va quedar el resultat final de 48 a 45.

Molt bon treball d'un Samà que es refà de la falta d'intensitat de la setmana passada i que haurà de treballar per aconseguir més punts en el seu atac.

El pròxim partit es disputarà dissabte a les 18 h a Vilanova contra el CB Castellbisbal. Partit en el qual les noies d'Òscar Andreu es voldran retrobar amb la victòria.

Anotacions: LAIA (11) - ANNA (5) - ANIRA (4) - ANDREA (5) - JUDITH (0) - IRENE (5) - LAURA (6) - ELI (2) - ELENA (10) - MARINA (0) - VALAYA (2)

Parcials: 7-9 / 13-11 / 11-15 / 17-10