RC Sitges - Barcelona Enginyers Rugby

RC Sitges - Barcelona Enginyers Rugby "B". Jaume Andreu

RC Sitges 92 - Barcelona Enginyers Rugby "B" 0

Divisió Honor Catalana - Sènior Masculí

El sènior masculí del RC Sitges s'està mostrant intractable en aquesta temporada, i ja no es tan per el fet de comptar tots els partits per victòries, sinó per el bon joc dels del Garraf, que millora partit a partit. Las víctima en aquesta ocasió era el segon equip del Barcelona Enginyers Rugby que als vint minuts de joc ja havia encaixat quatre marques sitgetanes.

Fins el xiulet final el vendaval de joc local fou continu, de fet els de Poble Nou sols superaven la línia de 40 metres del seu camp per a treure de mig camp un cop rebien una marca, ja que el Sitges en rebre la pilota tancava novament als visitants dins la seva 22, fins aconseguir anotar una nova marca. En resum monòleg sitgetà en aquest penúltim partit de la fase prèvia, on el 92 a 0 final, es la millor mostra de la superioritat en el matx dels de Santa Bàrbara.,.

Aquest cap de setmana el sènior masculí descansa, en espera de l'últim partit d'aquesta fase prèvia en que visitarà el camp del darrer classificat, el CR Cornellà, Recordem que des de fa varies jornades els sitgetans estan classificats per a jugar la fase final amb els altres nou millors equips d'aquesta Divisió Honor Catalana, on en resultaran els equips que jugaran els Play Off i en sortirà el Campió de Catalunya.