Segona Catalana

Cauen per la mínima sumant la primera derrota

Els de Carles Busquet controlaven la primera part per 1- 2

Monjos 5 – CPS Sitges 4

El primer enfrontament entre els dos gran favorits al primer lloc de la classificació s’inclinava per la mínima però suficient pels Monjos, en un partit molt igualat on  els sitgetans s’anaven al descans guanyant, però degut a un cúmul de circumstancies, el fet de no trobar-se  còmode jugant en parquet o bé les apreciacions arbitrals marcaven el desenllaç final.

El Subur Sitges que contava amb les baixes del capità Gerard Camarasa per lesió e Iñaki Mandiola per motius laborals, disposant del júnior Mario Rodríguez en aquest enfrontament, no es va trobar bé l’equip sitgetà en cap moment, donant la sensació que no es jugava com ho fa habitualment,  exercint la seva pressió, fet que va beneficiar més al Monjos tenint més bola, tot i això es va arribar al descans amb un a dos pel Subur Sitges amb gols de Sergi Sabater i Aleix Pajares.

A la represa els dos equips jugaven amb molta prudència però ells empataven fent el 2- 2 en una jugada molt desafortunada que l’àrbitre hagués pogut xiular falta al porter Pau en atac, xiulant però l’àrbitre tot en contra del equip de Sitges, de falta directa degut a les deu comeses pels locals  Sergi Sabater posava als seus per davant amb el 2 a 3, de penal molt dubtós empatava el Monjos poc després, el gol d’Alex Raventós de cullera tornava a posar al Subur Sitges per davant amb el 3-4 en la recta final del partit de falta directa empatava l’equip penedesenc i aprofitant una més degut a les 10 faltes d’equip del Sitges certificava la primera derrota del equip després de deu jornades, en un partit que va poder guanyar o empatar però que va acabar perden davant d’un dels grans candidats a pujar, el Monjos.

Amb aquesta derrota el Sitges es col·loca segon mentre que el Monjos és el nou líder empatant a punts amb l’equip sitgetà però que descansa aquesta jornada al comptar amb un partit més jugat.

CPS Sitges: Pau Medrano, Alex Leon, Jofre Toledano, Roger Vidal, Javi Guerrero, Alex Raventós, Sergi Sabater, Aleix Pajares, Adrià Muñoz i Mario Rodríguez.