Victòria molt important de La Parròquia Samà en una pista que sempre s'havia resistit

CB La Palma-La Parròquia Samà SMA . Eix

1a categoria catalana G01
CB La Palma "A" 55 - La Parròquia-Samà Vilanova SMA 79

La Parròquia-Samà, jugava diumenge a la tarda un partit important per continuar creient que pot estar a la part alta de la taula. Una victòria, la quarta consecutiva, permetria als vermells continuar cinquens, a només dos partits de les places que donen l'ascens directe. Davant tenia el conjunt del CB La Palma "A", equip que a casa seva costa molt de guanyar.

L'equip de Xavi Canales continuava amb la baixa de Bernat Burcet i de Pau Vila, però reforçat amb els júniors Dani Morales i Javi Paredes.

Ja des de l'inici, el conjunt de la capital del Garraf manava al marcador, amb una defensa impressionant i amb un gran joc ofensiu.

La solidaritat en defensa permetria desplegar totes les forces en atac, realitzant transicions ràpides i contra-atacs, sistemàticament. Els locals no se sentien a gust i d'aquí el parcial de 07-21 del primer quart.

El segon quart continuava igual com va finalitzar el primer, amb uns vermells deixant-se la pell en defensa i atacant amb coherència, sabent que si no es treballava en bloc, La Palma és un equip molt difícil de guanyar a casa seva. En finalitzar el quart el marcador reflectia un 20-43, un coixí important però no definitiu.

El tercer quart, els locals van sortir a intentar remuntar el marcador, es va veure una defensa una mica més dura i un atac més alegre que a la primera part, però els vermells van continuar treballant en defensa i tot i que l'encert havia baixat una mica, no es va deixar de creure que la victòria exigia defensar tots com a bloc sòlid. Finalment el parcial va caure a favor dels blancs 21-15.

En el quart i definitiu quart, els vermells van accelerar el seu atac i van acabar d'ofegar les aspiracions dels locals. Durant tot el partit només es va veure un equip treballant en bloc, sense individualitats i si molt solidari tant en defensa com en atac. Això va fer que el parcial de l'últim quart fos 14-21. Cal destacar que els onze jugadors de pista van disputar minuts, contra un equip complicat de la categoria.

Bona victòria dels de la capital del Garraf, que tindran l'oportunitat aquest cap de setmana d'aconseguir la cinquena victòria consecutiva davant el CB Tarragona, rival directe en la taula de classificació. El partit serà al CEM Isaac Gálvez dissabte 03 de desembre a les 19.45 h.

CB Samà: Piñol (0), Morales (2), Zanca (15), Carreras (18), Moreno (9), Artigas (5), Pujadas (0), Liao (12), Paredes (0), Epifanio (12) i Calvo (6)

Parcials: 07-21, 13-22, 21-15, 14-21