Tercera Catalana Grup 12é

Tres punts passats per aigua

La lesió de Eric Gonçalves al 87 va fer que la responsabilitat caigués en el jove porter juvenil, Ivan Dasa, que ho va fer molt bé

Imatge d'arxiu

Sant Pere Molanta 2 – UE Sitges 3

Amb un fort aiguat al llarg de tot el partit la UE Sitges sumava la setena victòria consecutiva fora d’Aiguadolç,  en aquest cas al terreny de gespa natural del Sant Pere Molanta, en un partit que va haver de remuntar un 0 a 1  jugant unes de les millors primeres parts del que va de campionat, però que també li va tocar patir en el darrer tram del matx en el dia que havia de debutar als darrers instants del mateix el porter juvenil Ivan Daza degut a la lesió d’Eric Gonçalves quan més apretaven els locals, però tot i les adversitats del moment van saber l’equip de Rafa Porras emportar-se els tres punts.
Tan sols es portaven jugats sis minuts quan una molt bona jugada d’atac local acaba en gol de Wesley el 1- 0, la reacció de Sitges no es va fer esperar, degut a que al primer quart d’hora Alex Pérez remata una molt bona assistència, el 1-1, com una piconadora es va mostrar el Sitges en aquest minuts, al 22 Raul no perdonava posant el 1-2 fent a la mitja hora del partit el 1 a 3 Alex Pérez i el seu segon particular arribant al descans amb les esquenes ben cobertes controlant el marcador.

Va poder finiquitar el partit al minut 2 Raul tot sol però se li va fer de nit reaccionant el porter refusant, la tornava a tenir el mateix jugador però amb poc encert, el cansament degut a la situació del terreny de joc amb l’aigua que estava caient i el fet que el Molanta s’ho jugues tot, tenien la resposta amb el gol de Tosso al minut 59, que els feia entrar dins del matx, posant tot i més, buscant un empat que no va arribar, però que posava molta emoció als darrer minuts del enfrontament amb un conjunt, el de Bati, totalment llançat.

UE Sitges: Eric Gonçalves, (Ivan Daza 87) David Carrasco, Victor Olmedo, Dani Midgley, (Jonatan Durango 62) Xavi Rodríguez, (Gerard 77) Alex Pérez, Jorge Ayala, Bernat Ferret, Yago Arenas, Ferran, (Xavier Martínez 77) i Raul.

Amb l’aturada de la competició aquesta setmana el Sitges no jugarà fins el dissabte 10 de gener, rebent a la Munia quarts a la taula amb 25 punts.