Ok Lliga masculina

Un gran Patí ofereix un excel·lent partit, però acaba perdent amb el Barça

Àngel Rodríguez, va fer un bon partit davant el Barça i va marcar un gol. Dídac Berlanga

Aquest divendres, el Cafès Novell Club Patí Vilafranca, s’enfrontava al FC Barcelona, amb el que podríem dir que va ser el millor partit dels de la Capital del Vi d’aquesta temporada.

I és que la partit va començar molt bé pels penedesencs, ja que Joan Vázquez en el minut 2 va desviar un xut d’Àngel Rodríguez a l’interior de l’àrea i posava l’1 a 0 en el marcador. Però l’alegria va durar cinc minuts, ja que els blaugranes, van empatar mitjançant Matías Pascual. Els vilafranquins aguantaven molt bé les escomeses del líder de la lliga, però els de Ricard Muñoz es van avançar mitjançant un penal transformat per Xavi Barroso en el minut 15. Però àngel Rodríguez, un minut després empatava a 2 pels locals. En el mateix minut, el Patí hagués pogut tornar a avançar-se en l marcador, però Jordi Galan va estavellar el seu xut del penal a les guardes del porter del Barça, i l’empat no es va moure de l’electrònic. En el minut 17, els àrbitres van ensenyar una molt discutida targeta blava al tècnic de la casa, Josep Lluís Delriu, però el Patí va aguantar molt bé la inferioritat i fins i tot va està a punt de marcar. A manca de tres minuts pel final de la primera part, Pablo Álvarez va marcar el 2 a 3. El mateix Álvarez va fallar una alta directa, en la que el porter vilafranquí, David Arellano, va aturar magistralment. A manca d’un minut Marc Palau, hagués pogut fer l’empat, però va errar el seu xut de falta directe va anar a parar a les guardes del porter del Barça, en una parada molt discutida, on el porter, es va moure mot abans de que en Marc toqués la bola, i els àrbitres no van veure res. I amb aquest resultat de 2 a 3 s’arribava al descans.

La segona part va començar malament pels interessos vilafranquins, ja que en el minut 1 Matías Pascual va fer el 2 a 4 pels visitants. Però lluny de defallir, el Cafès Novell, va armar-se d’il·lusió i bon joc, ien el minut 9 una excel·lent contra entre Marc Palau i Joan Vázquez, van convertir-la en gol posant el 3 a 4. En el mateix minut, una agressió de Eduard Lamas a Jordi Galan va ser sancionada amb targeta blava pel jugador visitant. La posterior falta directa llançada per Àngel Rodríguez, va ser aturada pel porter visitant. El Vilafranca h intentava, i en el minut 11 d’aquesta segona part, Jordi Galan aconseguia l’empat a 4. Cinc minuts més tard, els Àrbitres van ensenyar una targeta blava a Àngel Rodríguez, on Pablo Álvarez va transformar la posterior falta directa posant el 4 a 5. I sense temps de reacció el mateix Álvarez feia el 6 gol visitant un minut després. Quedaven vuit minuts, però els vilafranquins no es donaven per vençuts i a manca de cinc minuts un impressionant xut de Marc Palau va entrar com un llamp a la porteria de Sergi Fernández fent el 5 a 6. A manca de 3 minuts una nova falta directa a favor del Barça, de nou Álvarez va marcar i va establir el definitiu 5 a 7.

Veient el partit d’ahir, els vilafranquins estan anant a més, tant defensivament com en atac, donant una molt bona imatge, i que si continuen amb aquest estil de joc, donaran alegries als socis i aficionats del Patí Vilafranca.

CP Vilafranca: David Arellano, Jordi Galán, Joan Vázquez, Àngel Rodríguez, Marc Palau –cinc inicial-, Gerard Cusachs, Ricard Pintado, Lluís Ferrer.

FC Barcelona : Sergi Fernández, Panadero, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló –cinc inicial- Marc Gual, Lucas Ordoñez, Edu Lamas, Xavi Barroso.

Gols: 1-0 Joan Vázquez, min 2; 1-1 Matías Pascual, min 7; 1-2 Barroso, min 15; 2-2 Àngel Rodríguez, min 16; 2-3 Pablo Álvarez, min 22; 2-4 Matías Pascual, min 26; 3-4 Joan Vázquez, min 34; 4-4 Jordi Galán, min 36; 4-5 Pablo Álvarez, min 41; 4-6 Pablo Álvarez, min 42; 5-6 Marc Palau, min 45; 5-7 Pablo Álvarez, min 47. Àrbitres: Josep Gómez i Gerard Gorina.

Dimarts a les 18h, el Patí s'enfronta al Liceo a Galicia

Sense temps per descansar el Cafès Novell Club Patí Vilafranca, viatge aquest proper dimarts 6 de desembre a Galicia, per tal de jugar contra el Liceo de la Corunya, en el partit corresponent a la 12 jornada de l’OKlliga. El Patí ve de jugar uns dos partits molt bons defensivament, i va posar les coses molt difícils al FC Barcelona en la darrera jornada, i a més tenint amb compte que tenia la baixa de Ruben Fernández. En aquests partits els de la Capital del Vi, han estat molt concentrats, i volen acabar el tourmalet (queden dos partits, Liceo i Vendrell), intentant sumar algun punt que els doni moral. Per la seva banda el Liceo, està en segona posició a vuit punts del Barça, i ve de guanyar al Lloret a domicili per 3 a 5.

El partit de la Corunya, serà retransmès en directe per Ràdio Vilafranca, amb locució de Josep Gumà al 107.1 de la FM i es podrà seguir per OKligaTv.

A més també cal recordar que l’altre dissabte, dia 10 de desembre, el Patí juga a la poliesportiva vilafranquina, davant el Vendrell a les 20:30h.