L'equip d'Òscar Andreu van superar els 50 punts i suma la sisena victòria

La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova - CB Castellbisbal

La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova - CB Castellbisbal "A". Eix

La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova 54  - CB Castellbisbal "A" 37

La Parròquia-Bàsquet Samà jugava dissabte a casa contra el CB Castellbisbal, equip que la setmana anterior havia guanyat a domicili al Sedis, a un dels botxins de les vilanovines.

El partit va començar amb el control local durant els primers dos minuts. A partir d'aquí la defensa es va estovar i les visitants van dominar, endossant un 3 a 8 al minut cinc. La reacció samista va arribar amb un equip molt jove a pista que va ser capaç de millorar la defensa i marxar al final dels primers deu minuts només un punt avall.

El segon període va començar amb una cistella de les vermelles que semblava que estaven trobant el camí. Però el cinc en pista no va saber mantenir el nivell d'exigència i un altre parcial del Castellbisbal de 4 a 14 allunyava les liles en el marcador en el minut 4 d'aquest quart (15 a 22). El Samà semblava que es deixava emportar pels resultats dels darrers partits. Després d'un temps mort d'Òscar Andreu però va arribar una gran reacció de La Parròquia. L'equip es va endollar d'intensitat defensiva i d'atacs agressius permetent un canvi complet de dinàmica de partit.

D'aquí fins al final les samistes van dominar el joc tant en atac com en defensa. Al darrere, una gran concentració per frenar les penetracions visitants i sobretot dominant el rebot defensiu, deixant al Castellbisbal amb 0 rebots ofensius en els darrers 25 minuts. L'ordre ofensiu d'aquesta temporada va complementar-se amb tot allò que l'equip havia treballat durant la setmana ajudant a sumar punts a l'atac vilanoví. L'agressivitat en les penetracions de les jugadores exteriors del Samà van trencar cada cop més la dura defensa visitant, donant oxigen a la mentalitat de l'equip.

Tot i això es va haver de patir, ja que fins a l'inici del darrer període el partit es va quedar amb el domini vermell però amb avantatges curts, d'entre 3 i 6 punts.

Quan faltaven 8 minuts pel final (37-33) La Parròquia va prémer encara més l'accelerador i gràcies a la insistència, les faltes personals van arribar i, en conseqüència els tirs lliures que va permetre allunyar-se amb el resultat de 47 a 33 quan faltaven poc més de tres minuts pel final. En els darrers moments un 7 a 4 i victòria per a un CB Samà que va saber reaccionar a temps i va trencar així la ratxa de tres derrotes.

Més que la victòria, que ha de servir per donar confiança, cal destacar el gran treball col·lectiu sabent reaccionar i sumant a les parts de la pista.

Aquest cap de setmana l'equip descansa. La Parròquia-Samà SFA disputarà l'últim partit del 2016 el diumenge 18 de desembre a les 19.30 h a casa del complicat CB Morell.

Anotacions: LAIA (4) - ANNA (4) - ANIRA (16) - ANDREA (2) - JUDITH (0) - IRENE (7) - LAURA (5) - ELI (7) - ELENA (3) - MARINA (6) - VALAYA (0).

Parcials: 9-10 / 16-14 / 12-7 / 17-6