El sènior masculí perd el derbi comarcal

CB Ribes B 65 - CB Cubelles 55

Un altre derbi aquest cap de setmana pel CB Cubelles, recuperen el partit ajornat, que van visitar la pista del Ribes, un equip que actualment és líder empatat amb dos equips més i que aspiren a l'ascens amb una gran plantilla.

Els cubellencs van iniciar el partit molt mentalitzats i concentrats sabent que era un partit molt complicat i que havíen de sortir a fer seu nostre joc i a gaudir que és el més important i així va ser, des de l'inici del partit van sortir molt concentrats i van començar a caure els primers avantatges fins arribar al final del primer quart 4 a dalt.

En el segon quart, el Ribes va començar a defensar més fort i els va costar anotar però la seva defensa va ser bastant sòlida, ells van aconseguir col·locar-se per davant i arribant a la mitja part 26-22, molt bon joc en línies generals, en atac els va costar una mica més, però amb una defensa molt sòlida deixant al Ribes (equip que més punts fica de la lliga) amb tan sols 26 punts.

El tercer quart es va iniciar amb una bona sortida del CB Cubelles que els posava 1 a baix al minut 23, però la qualitat dels locals va fer que s'anessin al marcador, arribant a tenir un avantatge de 14 punts al minut 29, però finalment amb un parcial de 2-6 els cubellencs es van quedar 10 baix al finalitzar el tercer quart.

Sortida il·lusionant en l'últim quart amb un triple en el primer atac però va ser un miratge ja que els locals amb un parcial de 8-0 van sentenciar el partit, arribant a tenir una màxima de 19 punts al minut 38, però que van lluitar fins al final i amb un parcial de 0-9 van acabar el partit tan sols perdent per 10 punts.

Molt bon treball de l'equip que va lluitar molt davant un rival molt superior que va haver de lluitar per aconseguir la victòria.

MVP: Victor Medina

Gerard Martinez (0) Gerard Egea (0) Santi (11) Alex Marti (3) Sergi Creixell (2) Alejandro(9) Sergi Neyra (6) Victor (15) Gerard Gordon (0)  Humberto (9)

Parciales: 12-16 (12-16) 14-6 (26-22) 22-16 (48-38) 17-17 (65-55)