El RC Sitges confirma les seves aspiracions al Play Off

RC Sitges - Castelldefels RUC. Jaume Andreu

RC Sitges 37 - Castelldefels RUC 18
Divisió Honor Catalana - Sènior Masculí

A la primera jornada de la segona fase del campionat l'equip sènior va confirmar les seves aspiracions a classificar-se per els Play Off amb una clara victòria davant el Castelldefels, un dels altres equips forts en aquesta lliga.

El partit va començar amb imprecisions per part d'ambdós conjunts, errades en recepció o en el placatge afavorien les anotacions i als 15 minuts de joc el resultat fos ja era de 12 a 10 favorable als locals. Però un cop es tragueren els nervis de sobre, les possessions foren més llargues sense pèrdues de pilota i amb defenses més ordenades. El partit era igualat però el major ritme a l'hora de moure l'oval per part dels del Garraf es notava, i es reflectia en el marcador arribant al descans amb un 22 a 11 per els sitgetans.

A la represa els visitants disposaren de més possessió que en el primer període, però la defensa  del Sitges s'imposava  impedint que les accions dels del Baix Llobregat obtinguessin qualsevol fruit en forma de punts. En canvi el Sitges treia i molt de profit de les seves arribades a 22 contraria, anotant en gairebé cadascuna d'aquestes opcions de marca per anotar, eixamplant mica a mica el marcador, que tot i la segona marca del Castelldefels, deixava el matx sentenciat a falta de 20 minuts per el xiulet final, amb el resultat un cop finalitzats els 80 minuts de 37 a 18 favorable al RC Sitges.

Ara toca unl merescut descans nadalenc, i amb un gran somriure als llavis, ja que el sènior sitgetà compta tots els seus partits per victòries en aquesta temporada 201/17. El proper partit serà el cap de setmana del 14/15 de gener en que visitarà el camp del Químics, on la victòria es pagarà prou, cara ja que ara en aquesta segona fase ja no hi ha rivals petits.