Tercera Catalana Grup 12é

Es trenca la ratxa de victòries al camp de la Martinenca

El Sitges es queda a dos partits de finalitzar tot una primera volta amb tot victòries a camp contrari

Martinenca UE 2 – UE Sitges 1

Un gol de falta quan millor estava jugant el Sitges finiquitava les il·lusions de l’equip de Rafa Porras de seguir invicte a camp contrari, trencant d’aquesta manera un ratxa de set victòria consecutives fora d’Aiguadolç en un partit en que els de Sant Marti Sarroca amb un futbol directe van sorprendre als sitgetans, patint molt en defensa l’equip reaccionava a la segona meitat, però sense èxit final, amb un resultat gens just degut que tal com va anar tot el més normal hagués estat l’empat.

El gol local al minut 16 obra de Jordi Vázquez aprofitant una indecisió en defensa descol·locava a un Sitges que estava patint molt amb les arribades locals, trigant molt en situar-se al terreny de joc, al que tan sols las pilotes al espais per Ricard van generar perill, a la segona amb un Ferran molt actiu traient molt de petroli en una badada del porter, que fins i tot es lesionava en aquest jugada, Alex Pérez rematava a gol empatant al minut 61 i fins i tot es va somiar amb la victòria, truncant-la el gol de falta local d’Aaron Blanch sorprenen a tots amb el 2 a 1 amb el que es va finalitzar, tancant l’any amb derrota l’equip sitgetà.

UE Sitges: Marc Gonçalvez, Rafa (David Carrasco minut 46) Victor Olmedo, Xavi Rodríguez, (Xavi Martínez 79) Alex Pérez, Bernat, Jonathan Durango, (Pepe 79) Yago Arenas, (Idris 59) Enrique Alejaldre, Ricard, (Gerard 46) i Ferran Pérez.