Tercera Catalana Grup 12é

Perden a Begues però donant la cara

Alex Pérez amb 15 dianes és la referencia del gol del Sitges en aquesta primera volta

Begues 2 – UE Sitges 1

L’UE Sitges finalitza aquesta primera volta perdent al camp del líder, el Begues, però causant unes magnífiques sensacions i fins i tot fer-li tremolar les cames al màxim aspirant a l’ascens directe, cal destacar que el conjunt sitgetà viatjava a Begues amb els porters juvenils Ivan Daza i Sergi Formatgé per lesions de Dorado i Gonçàlvez, tot i això el Sitges sumava la segona derrota fora de casa, tancant las 17 primeres jornades tercers a la classificació a 11 punts del líder el Begues i 5 de la Joventut Ribetana, preparats per afrontar una segona volta que millorant els números de casa i seguint en la mateixa línia a camp contrari compta.

El partit va començar amb una bona ocasió dels sitgetans, només s’havia disputat un minut quan Yago Arenas amb un xut des de la frontal enviava la pilota al pal. Poc a poc el Begues es va anar fent amb el domini de la situació tocant i sortint amb pilota controlada des del darrera amb tot, al minut 27 arribava el primer gol dels locals, una acció desafortunada per part del porter Ivan Daza que deixava la pilota franca als peus de Marcos autor del 1-0.

A poc de finalitzar la primera meitat concretament al minut 37, una centrada des de la banda dreta del atac dels visitants  la rematava de cap Joan  Vázquez al fons de les xarxa, era el 2-0 i la sensació que el Sitges poc tenia a fer.

Al minut 78 però Alex Pérez posava la por al cos d’un Begues que conscientment o inconscient semblava haver-se relaxat, el Sitges aconseguia el 2 a 1 al marcador i de pas feia creure que l’equip sitgetà tenia alguna petita opció d’endur-se quelcom positiu, i el cert és que els de Rafa Porras ho varen tenir a tocar, ja que en el minuts finals l’àrbitre podia haver xiulat un possible penal del porter local sobre Alex Pérez.

UE Sitges: Ivan Daza, Victor, Xavi Martínez, (Gerard 46) Dani Midgley (Alejaldre 64) Xavi Rodríguez, (Marc Martínez 86) Alex Pérez, Pepe, Candel, Bernat, Yago (Jonathan Durango 57) Ferran i (Ricard 64).

Els sitgetans al inici d’aquesta segona volta reben al municipal d’Aiguadolç l’Anoia, l’hora d’inici les 17´15.