Primera Catalana Grup 2

Igualen un 0 a 2 guanyant el gol-average a l’Alpicat

El gol de Cristian Laguna de cap al minut 90 fa sumar un punt que pot ser molt significatiu per l’equip sitgetà

Alpicat AT. C. ‘A’ – CF Suburense. Eix

Alpicat AT. C. ‘A’ 2 – CF Suburense 2

Ho deia el mateix tècnic, Josu Julian, hem sumat un gran punt avui demostrant un cop més que aquest Suburense no es rendeix mai donant el partit per finiquitat, el cert és que el Suburense colpejat amb dos baixes més al mig de la defensa, la de Sarabia per sanció i la d’Alberto per malaltia a darrera hora aconsegueix empatar un partit que se li posava costa amunt als primers 20 minuts amb un 2-0 que va saber reaccionar jugant molt seriosament, escurçant diferències, gaudint de les millors ocasions en aquest primer temps sabent empatar al darrer sospir del mateix guanyant l’average als locals en el dia del debut a la porteria de David Gallardo, mostrant molta seguretat a la vegada que molt còmode amb el seu nou equip.

A la primera de canvi tot el treballat se li anava a norris a l’equip de Sitges, encaixant el gol als primers tres minuts en una jugada que trencava per la banda l’Alpicat, que el passi al mig del àrea el remata el millor jugador local, Joan Vendrell, a barraca posant el 1– 0, en l’única jugada que guanyava la posició a Gerard Valbuena, jugador del filial que amb les absències en defensa li va tocar lluitar amb les més lletja realitzant una magnifica tasca defensiva, se li complicava molt més al minut 18 rematant de cap Ivan Romero aprofitant un dels tres corners seguits que havia tret l’equip de casa posant el segon gol al marcador, no es va ressentir el Suburense donant més d’un pas endavant.

Va ser Alejandro Pascua que amb el seu gran gol en una pilota recuperada per ell mateix amb un tir col·locat i ras feia entrar als seus al partit al minut 22 i fins i tot va poder empatar al 35 però el seu remat se li anava alt.
La sortida al terreny de joc de Geri li donava més posició a l’equip a la segona meitat al que potser li va mancar arribada, va ser al minut 90  quan una falta treta per Villa magistralment la rematava l’incansable Cristian Laguna posant el definitiu 2- 2, jugant els locals amb un jugador menys per l’expulsió de Bremes al veure dos grogues,  minuts abans els jugadors de l’Alpicat i l’afició reclamaven penal en l’àrea sitgetana en un contra un de Joan Vendrell i el porter del Suburense David Gallardo amb caiguda del golejador de l’Alpicat en que l’àrbitre no xiulava res.

Alpicat AT. C. ‘A’: Grisos, Pons, Rubèn Pérez, (Kelli 46) Garriga, Bremes, Vendrell, Caste, (Xavi Gomà 68) Romero, (Padrones 81) Egea, Planpiega i (Edu 40).

CF Suburense:  David, Toshi, Gerard, Villa, Edgard (Marc Sardà 81) Dídac, Cristian Laguna, Omar, (Marcos Espigado 89) Mori (Geri 45) Pablo (Pulido 61) Pascua i (Over 68)

L’àrbitre  Sánchez Pin amonestava als locals Crisos, Pons, Garriga, Caste, Egea i dos grogues a Bremes al minut 84, mentre que pel Suburense amonestava a Sardà, Dídac, Omar i Pablo.

El Suburense rep aquest diumenge al cuer, el Morell, l’hora d’inici les 17 hores.