Trobant el to

Sènior masculí CNBV – CB Joventut Castelldefels. Eix

C.T. SENIOR MASC. FASE PREVIA - GRUP 04

Sènior masculí CNBV 86 – 50 CB Joventut Castelldefels

A punt d'acabar la primera volta quina valoració farem la setmana propera (el darrer partit), és presentava a Vilanova un dels equips de la part baixa de la classificació, el territoribasquet Castelldefels. Els comentaris dels jugadors locals quan anaven ingressant a la pista era "que alts són". Això sí, només eren 8. Van acabar sent uns bons rivals i un bon equip de bàsquet.

Els locals van sortit a per totes. Els visitants van presentar una tímida pressió a la pista, el suficient per molestar i que no pogués sortir còmodament els grocs. Sortida Andreu, Ricard, Dani, Aleix i Àlex. D’inici, em va semblar que havia una doble vareta per mesurar les faltes als dos equips. Amb números es tradueix en un 24-19, el que dificultava la feina que es feia durant el partit. També va condicionar la defensa doncs qualsevol contacte era falta. Resultat del primer quart 12-13. No recordava un en contra des de el Sitges.

Els vilanovins van prémer l'accelerador i com l'encert fins aleshores en el triple no era gaire alt, la pilota és va jugar a la pintura. Destacar al Sugri que a la seva suma sempre important per l'equip, va afegir un parell d'uns contra un que van ser cistella i van provocar l'alegria de la banqueta. Bona feina del Rubén amb 3 punts al quart i un munt de rebots. 24-14 i 36-27. Una petita renda però per res definitiva.

Al tercer quart, l'equip seguia sense girar fi. El tir de 3 no entrava (costa escriure aquesta frase) i es continuava anotant sota cistella. Destacar unes cistelles inversemblants del Ricard, un autèntic especialista. La “remanguillé” del malaurat Díaz Miguel ACS feta jugador de bàsquet. Per sort, els visitants van fallar 5 tirs lliures. Això va fer que s’eixamplés la diferència a 15 punts.

Del darrer quart tinc dues versions. Una que els visitants ja no defensaven degut a que eren pocs efectius i havien hagut de fer un gran esforç. La meva és que va sortir el mode “tempesta perfecte”. Quan això passa, aquest equip és molt virulent. 4 triples al quart per un total de 9, 32-11 i final 86-50. Una bona victòria davant un bon equip.

MVP del partit, el nostre Sugri. Magnífica noticia que ahir trobés el camí de la cistella i no de triple. Es un jugador formidable i la seva aportació serà vital per els propers partits davant els equips capdavanters.

Petit homenatge ahir del seu equip al Javi Pérez que estarà 2 o 3 mesos sense jugar per una operació a l'espatlla, segurament dels dos millors bases de la ciutat nascuts al any 1997. Estic convençut de que si torna a jugar aquesta temporada, l’equip ho donarà tot per que pugui fer-ho jugant-se el primer lloc de la classificació.

Proper. Partit Cervelló groc diumenge a les 12:00. Partit important tot preparant els desplaçament davant el Bellsports. Bruce, cerca el to. Els teus musics faran la resta.

Sugri (12), Andreu (2), Ricard (15), Nil (5), Arnau (3), Rubén (10), Javi (11), Dani (4), Aleix (6), Carlos (16), Àlex (2) i Jordi. Tècnic, Salva Pastó. Ajudant (absent) Miki Sanchez.

Parcials, 12-13, 24-14 (36-21) // 18-12 (54-39), 32-11 (86-50)

Estadístiques del equip 9/18 tirs lliures (50,0 %). Territori 10/25 (40,0%)