Tercera Catalana Grup 12é

Justa victòria d’un bon Sitges

Els jugadors Rafa Porras remunten un 0 a 1 amb gols de Gerard, Alex Pérez i Ricard

UE Sitges 3 – Anoia CE A 1

Bon inici de la segona volta al guanyar al Anoia en la línia que ja va mostrar en el darrer partit jugat a casa davant l´Hortonenc, i triomf per 3 -1 als de Vilanova del Camí que per segona setmana consecutiva li tocava visitar Aiguadolç, en una jornada que l’empat de la Joventut Ribetana al seu camp feia que l’equip sitgetà es situí a tres punts de la promoció.

Els de Rafa Porras ja van disposar d’una gran ocasió al minut 5 amb una pilota al pal després d’un xut d’un Ferran que acabaria completant un molt bon partit per banda esquerra. Del possible 1-0 es passava al 0-1, ja que l’Anoia aprofitava el llançament d’un corner per avançar-se al marcador amb una rematada de cap de López al minut 7, no va ser fins al minut 28 quan el Sitges veia porteria. Era el minut 28 i Gerard amb un xut de puntera, feia el 1-1. Sis minuts més tard al 36 Alex Pérez posava per davant als sitgetans amb un bon xut a la mitja volta que li donava l’avantatge de 2-1 a la fi de la primera meitat.

S’esperava a la segona part una reacció per part del conjunt visitant i en aquest sentit al Sitges li calia un tercer gol per evitar sorpreses en forma d’empat, tot i això els visitants no s’acostaven amb massa perill a la porteria del jove Ivan Daza que una setmana més es convertia en el porter titular degut a las lesions d’Eric Gonçalves i Javi Dorado, a falta d’un minut pel final Ricard era l’encarregat de sentenciar el matx amb el 3-1, aprofitant el refús del porter després d’un xut de Raul. Bon resultat i bones sensacions del Sitges que millorant els números al municipal i seguint en la mateixa línia fora pot aspirar a tot.

UE Sitges: Ivan Daza, Victor Olmedo, Xavi Rodríguez (Dani Midgley 77) Pepe, David Ayala, Candel, Bernat Ferré, Gerard (Raul 66) Jonatan Durango (Yago Arenas 66) Ferran Pérez i (Ricard 73).

El Sitges es desplaça aquest dissabte al camp del Sant Cugat ses Rovires cuer a la taula, l’hora d’inici les 17’30 hores.