Victòria treballada de La Parròquia-Samà Masculí que permet continuar somiant

La Parròquia-Samà Masculí

La Parròquia-Samà Masculí "A" - AESE "A". Sílvia Díaz

1a categoria catalana G01

La Parròquia-Samà Masculí "A", 82 - AESE "A", 75

La Parròquia-Samà jugava diumenge a la tarda contra l'AESE "A", tercer classificat i rival directe dels vilanovins per les posicions d'ascens. Els vermells tenien la baixa per lesió de Pau Vila i d'Adrià Piñol.

En el primer quart, els dos equips van sortir a guanyar el partit. Els visitants van plantejar un 5 inicial amb veterania i duresa en el joc interior. Els vermells, lluny de sentir-se intimidats, van lluitar totes les pilotes com si fos l'última del partit i això els va fer guanyar el quart per dos punts de diferència.

En el segon quart, les defenses van predominar per sobre dels atacs. El joc era més dur i qualsevol detall es penalitzava en excés. Els de la capital del Garraf, van imprimir un ritme molt alt a les transicions d'atac i, sorprenentment, els visitants van igualar les forces, tot i que normalment no juguen a aquest ritme. L'AESE va demostrar que, si vol, també ho pot fer i va guanyar el quart per dos punts.

El tercer quart s'iniciava amb un 36-36 en el marcador. En la primera part es va veure un partit vibrant i, com no podia ser menys, en el tercer quart continuava igual: joc físic, defenses dures, gran encert dels dos equips en atac... El quart va caure a favor dels visitants per dos punts i feia que l'últim quart fos emocionant com mai.

En l'últim quart, els vermells no van afluixar l'accelerador i semblava que acabés de començar el partit. Els visitants, més veterans, van començar a acusar el cansament i la falta de rotació i el quart va caure per 9 punts de diferència pels vilanovins.

Cal destacar que l'AESE és la millor defensa de la competició, que té una mitja de 55 punts en contra i que La Parròquia –Samà Vilanova "A" va ser capaç de fer-li 82 punts.

En la classificació de la competició podem veure un triple empat a la tercera posició, d'aquí la importància d'aquesta victòria. Aquest dissabte, 28 de gener, a les 19.45 h al CEM Isaac Gálvez, en un altre partit molt important, el Vedruna Gràcia, segon classificat, visita Vilanova.

El Sènior Masculí del Samà necessita l'empenta de tots els aficionats per continuar somiant!

CB Samà: Morales (0), Zanca (8), Carreras (24), Moreno (5), Artigas (10), Liao (16), Epifanio (9), Burcet (4), Pujades (0), Unai (3), Paredes (0) i Calvo (3)

Parcials: 22-20, 14-16, 22-24, 24-15