Desena victòria de La Parròquia-Samà Femení A que acaba la primera volta en tercer lloc

L'equip d'Òscar Andreu encadena cinc victòries seguides gràcies al treball col·lectiu

La Parròquia-Samà Vilanova SFA. Eix

Manyanet Reus 45 - La Parròquia-Samà Vilanova 63

La Parròquia-Bàsquet Samà es va desplaçar aquest cap de setmana a la difícil pista del Reus Manyanet. Des del primer moment el control del partit va ser de l'equip vilanoví gràcies al treball en totes les facetes del joc. La defensa deixava amb poques opcions a les locals i en atac les samistes van anotar cistelles de tots colors. Ràpids contraatacs, accions individuals de cara i d'esquena, assistències... un 3 a 16 al minut 9 ho deixava ben clar.
Tot i així les verd-i-grogues no van abaixar els braços i es van aprofitar de les faltes personals mal seleccionades del Samà. Amb un 6 de 6 des del tir lliures el Reus va escurçar distàncies fins al 9 a 16. Un triple final pel Samà va permetre a l'equip d'Òscar Andreu marxar dels primers 10 minuts amb bones sensacions.

En el segon període les de la capital del Garraf van voler seguir amb el bon ritme del partit i amb un 3 a 10 ens els primers cinc minuts s'allunyaven fins als 17 punts. Aquesta diferència es mantindria dos minuts més fins que les locals van passar a ser més agressives en atac, endossant un 7 a 0 (22-32) al Samà. Les vilanovines però van seguir treballant i amb 4 punts en l'últim minut deixaven el marcador amb un 22 a 36 a la mitja part.

Calia saber mantenir el grau d'exigència durant els restants vint minuts. Un triple inicial del Manyanet i la resposta immediata amb un 0 a 6 per part vilanovina tornava a deixar una diferència de 17 punts. La Parròquia amb molt bona actitud eixamplava la renda fins al 29 a 49 al minut 8. Aquesta diferència es va anar mantenint fins al final.

Un partit que el Club Bàsquet Samà va dominar de principi fins al final gràcies al treball col·lectiu de cadascuna de les jugadores que van mantenir el treball i la intensitat en tot moment. D'aquesta manera el Sènior Femení arriba a la meitat de la temporada compartint la tercera posició amb el Valls i el Cervera.

El pròxim partit de La Parròquia-BàsquetSamà Vilanova serà dissabte, a les 20.15 h a casa del Club Bàsquet Cervera, un equip liderat per jugadores estrangeres i que en la primera volta va guanyar al poliesportiu Isaac Gálvez amb un ajustat 59-65.

Anotacions: LAIA (2) - ANNA (14) - ANIRA (10) - ANDREA (5) - IRENE (6) - LAURA (10) - ELI (6) - ELENA (2) - MARINA (8) - VALAYA (0) (NO JUGA: JUDITH)

Parcials: 9-19 / 13-17 / 11-14 / 12-13