Futbol 7

El CE Nova Olivella cau a la segona part, injustament

Aquesta setmana el partit de la jornada 10 del CE. Nova Olivella passava a dijous, amb l‘avantatge de saber els resultats de dimecres.

Un Nova que visitava el camp de la Penya Barcelonista de Ribes, a les 22h. Un Nova, que després de la recuperació la setmana passada de tots els equips a 9 jornades, baixava encara més a la classificació, i més després de la golejada per 10 a 1. Aquest dijous només tocava guanyar per seguir pujant i aixecar els ànims de l’afició del Nova.

Un partit que a la primera part, va ser un “dame y toma” dels dos equips, amb oportunitats per moure el marcador pels dos costats, però els dos porters feien una exhibició de les seves habilitats. Abans de la mitja part, l’equip local, aconseguia trencar el marcador amb un gol de murri, 1 a 0.

Jonay Reguera veia a l’abast la remuntada i animava als seus homes a fer una gran segona part. I encara que sembli mentida només començar Lluis posava l’empat al marcador amb un golàs, 1 a 1.

El Nova s’ho creia i tirava cap endavant però per desgràcia de l’equip visitant queien tres gols més i acabava tot en derrota per 4 a 1.

La dinàmica dels dos últims partits no ha estat gaire bona, però queda molt i aixecarem el vol, deia el míster del Nova, Jonay Reguera. El capità i porter de l’equip, Àlex, feia una crida a la unitat del grup amb el míster.