Tercera Catalana Grup 12é

Jugant com equip guanyen per golejada

L’equip sitgetà suma la vuitena victòria a camp contrari i primera de la segona volta

Sant Cugat ses Garrigues CF – UE Sitges. Eix

Sant Cugat ses Garrigues CF 0 – UE Sitges 4

Primera victòria a camp contrari del Sitges d’aquesta segona volta, la sumava golejant a domicili al cuer el Sant  Cugat ses Garrigues en un partit molt seriós el jugat per l’equip que l’acabava amb dos gols per part, però va merèixer ampliar més el resultat a la segona meitat, tot en una jornada en la que els quatre primers aconseguien el tres punts tot i fer-lo fora dels seus terrenys de joc seguin tot igual per dalt de la classificació.

Amb un retard de 25 minuts degut a una pèrdua d’aigua del rec donava inici el partit, tot i això el Sitges sortia des de el primer instant amb molta concentració anant per feina, 23 minuts trigava en obrir la llauna del Sant Cugat en una molt bona internada que el mateix Bernat finalitzava  amb el 0 a 1, dos minuts més tard en una molt bona jugada de Gerard amb passi per Álex Pérez posant aquest el 0 a 2, va intentar escurçar diferències el Sant Cugat amb un tir molt ajustat amb magnifica resposta del porter Ivan Daza enviant la pilota a corner.

Va ser a la segona meitat quan va trobar més espais l’equip sitgetà, que fins i tot va merèixer un resultat molt més ampli atès a les ocasions que van generar, tot i això  un refús del porter local es aprofitat pel golejador Álex Pérez posant el 0 a 3, arrodonint el 0 a 4 final Jonathan Durango en una molt bona combinació en atac, aconseguint d’aquesta manera una molt bona victòria en un d’aquest camps que es guanyen i es perden las lligues, davant un Sant Cugat ses Garrigues amb tos els números per perdre la categoria.

UE Sitges: Ivan Daza, David Carrasco, Victor Olmedo, Alex Pérez (Yago Arenas) Pepe, Jordi Ayala, (Xavi Martínez)  Candel, Bernat, (Dani Midgley) Gerard, (Ricard) Jonathan Durango, Quique Alejaldre.

El Sitges rep aquest dissabte al Piera, l’hora d’inici les 17 ’15.