Ok Lliga masculina

El Cafès Novell guanya a l’Alcobendas en un gran partit

Lluis Ferrer, celebrant el quart gol amb Marc Vázquez . Dídac Berlanga

Cafès Novell CP Vilafranca 4 - CP Alcobendas 3

Després del bon partit i resultat obtingut la setmana passada en competició internacional contra l’equip portugués del OC Barcelos, aquest dissabte el Cafès Novell CP Vilafranca tornava a jugar partit de l’Oklliga. En aquesta jornada jugava contra el CP Alcobendas, que ha estat recolzat a la grada de la poliesportiva de força jugadors del seu planter ja que s’han desplaçat a Vilafranca per jugar diversos partits amistosos contra diferents equips base del CP Vilafranca i CP Sant Ramon. Cal destacar la força quantitat de públic que s’ha desplaçat a la poliesportiva, tot i el fred d’aquesta nit, i que ha animat durant tot el partit.

El partit no ha començat gens bé per els interessos vilafranquins, ja que l’equip madrileny ha sortit ha un nivell molt alt i en el minut 4 ja ha tingut la primera clara ocasió de gol, els àrbitres han assenyalat penal, l’encarregat de fer el tir a estat Marcos López, però Arellano amb el casc a desviat el xut. Un minut després en el 5, en una contra molt ben portada per López a fet el 0-1. En aquest moment del partit, el capità dels de la Capital del Vi, Jordi Galan, ha fet un mal gest, i ja no ha pogut tornar a jugar durant la resta de partit. L’Alcobendas no afluixava el ritme amb xuts de lluny i jugades al fons de la pista, i ha estat en el minut 12 quan Gonçalo Fonseca amb un xut fort des de fora l’àrea a fet el 0-2. En el minut 16 l’oportunitat de penal l’ha tingut el CP Vilafranca, i no l’ha desaprofitat, Marc Palau ha posat el 1-2 en el lluminós de la poliesportiva. Amb aquesta diferencia mínima al marcador s’ha arribat al descans.

A la segona part el Patí ha sortit a per totes, concentrat, des de bon inici, ja que els tres punts que hi havien en joc eren vitals per els interessos locals. Ben aviat, en el minut 2 de la represa, Àngel Rodríguez ha recuperat una bola en pròpia pista, ha avançat fins a la frontal de l’àrea rival i amb un xut a mitja alçada ha batut al porter del CP Alcobendas, Rodríguez, era l’empat a 2. El Cafès Novell seguia amb la cinquena marxa posant setge a la porteria madrilenya amb xuts de lluny de Palau, buscant boles a dintre l’àrea per Joan Vázquez i Lluis Ferrer. En una internada cap a dins l’àrea d’Angel Rodríguez, els àrbitres han assenyalat un altre penal favorable als penedesencs, l’encarregat de fer el llançament ha estat novament Marc Palau, però aquest cop Rodríguez ha aturat el seu tir però el mateix Palau ha recollit el refús i amb molta calma ha batut per sota les cames el porter, fent pujar el 3-2 al marcador. Amb aquest resultat l’Alcobendas s’ha estirat i ha tingut força ocasions de gol però una gran defensa i un immens David Arellano ho han impedit. A manca de 2 minuts per acabar el partit, Àngel Rodríguez ha assistit a Lluis Ferrer que s’ha quedat sol davant del porter i no ha fallat fent el 4-2. A manca de 30 segons, els arbitres han tornat assenyalar un penal a l’àrea vilafranquina, l’encarregat de fer el llançament ha estat Gonzalo Pérez que ha marcat posant el definitiu 4-3 en el marcador.

Bon resultat per els interessos vilafranquins que sumen 17 punts, la pròxima jornada hi haurà derbi de l’Alt Penedès contra el CE Noia. El partit es jugarà diumenge vinent 19 de febrer a les 18:05 de la tarda, el partit serà retransmès en directe per la Xarxa TV i també es podrà escoltar per Ràdio Vilafranca amb locució de Josep Gumà.

CP VILAFRANCA: Arellano, Galan, J. Vázquez, Palau (2), Fernández – cinc inicial- Cusachs, M. Vázquez, Rodríguez (1) i Ferrer (1).

CP ALCOBENDAS: Rodríguez, Candanedo, M. López (1), Pérez (1) i Martínez –cinc inical- Da Fonseca (1), Villanueva i J.López