Tercera Catalana Grup 12é

Un bon Sitges a la segona part supera al Carme

L’equip sitgetà suma la 13ena victòria dels 22 partits jugats, la cinquena al seu camp

UE Sitges – Carme CE “A”. Eix

UE Sitges 3 – Carme CE “A” 1

El Sitges feia bo el punt sumat a Òdena guanyant al Carme al Municipal d’Aiguadolç en un partit en el que en la primera meitat va poder decidir molt aviat amb un futbol massa directe però poc efectiu, a la segona amb un joc més participatiu i de triangulació van generar ocasions per haver acabat amb un marcador molt més ampli sent molt superiors al Carme que es va trobar amb el seu gol als darrers instants del matx, d’aquesta manera feien els deures en una jornada en que els quatre primers no perdonaven guanyant.

Fins al minut 22 no gaudia de la primera l’equip sitgetà, rematant una pilota penjada a l’àrea Victor de cap a boca de canó refusant el porter visitant, tenint-la també dos minuts després Jonathan fregant el gol, fins el minut 45 no es va poder obrir la llauna en una falta treta per Ferran que se la menjava el que havia estat el millor del Carme fins les hores.

Un triple canvi realitzat pel cos tècnic amb la sortida al terreny de joc de Xavi Rodríguez, Raul i Midgley donava a la represa claredat d’idees al joc ofensiu, que tocant en curt generava moltes ocasions clares de gol, al 55 un passi magistral a l’espai de Pepe el perfeccionava amb el seu remat el killer del Sitges Alex Pérez posant el 2- 0, fent el tercer el mateix Alex Pérez al minut 62, a manca de vuit minuts pel final en ple atac i gol del Sitges el visitant Cristian Garcia feia el definitiu 3-1 en l’única oportunitat que gaudien els del Carme en pràcticament tot el partit.

UE Sitges: Eric Gonçalvez, Candel, Olmedo, Carrasco, Xavi Martínez, Ferran, (Xavi Rodríguez 45) Jordi Ayala (Raul 45) Pepe, Jonathan, (Enrique 66) Gerard (Midgley 45) Alex Pérez i (Ricard 66).