CF Suburense B

Juguen un bon partit però reben massa càstig

Els de Zigor Bengoa sumen la quarta derrota consecutiva que els allunya de les places tranquil·les

Plantilla del CF Suburense B. Eix

La Munia AE 4 – CF Suburense B 3

El Suburense B juga per guanyar davant la Munia però cau injustament en un partit en que s’avançaven per tres cops al marcador però que no acaben de finiquitar i si ho van fer els locals amb gols de dos il·lustres veterans en Jordi Cano i Limón, essent aquesta la quarta jornada que l’equip no suma. Els sitgetans donen una molt bona impressió  i mereixien com a mínim sumar un punt però s’anaven sense res, generant però molt bones sensacions.

Adrián Sánchez posava per davant al Suburense B amb el seu gol al minut 22, iniciant així el rosari de gols viscuts en aquests primers 45 minuts, al 26 va ser José Marín el que empatava posant per davant un altre cop més als sitgetans, al 30 amb gol de Gerard Valbuena, empatant el local Oriol López al minut 40.

A la represa Marc Navarro tornava a avançar al seu equip pensant que a la tercera anava la vençuda, sortint a escena la veterania i el bon fer de Jordi Cano amb el 3- 3, s’inclinava la balança al costat dels locals amb el gol de Limon deixant del tot tocat a un Suburense que en tot moment donaven la cara però que s’anaven cap a Sitges sense premi en forma de punt.

CF Suburense B: Albert Villagordo, Andreu, Guillem Díez, Marc Navarro, Rory, Dani Puerto, (Vencesla 81) Pablo Altamirano, Sergi Plazas, Xavi Hereu, (Pau Almirall 65) Adri Sánchez, (Guillem Viñola 58) i Gerard.

Serà després del Carnaval, el diumenge 5 de març, reben a la Martinenca, l’hora d’inici les 12’15 hores.