Copa del Rei

El Moritz CE Vendrell no supera la tanda de penals als quarts de final de la Copa

El Moritz CE Vendrell no supera la tanda de penals. Eix

El Moritz CE Vendrell no ha superat la tanda de penals en el partit de quarts de final contra el Vic. La primera part va ser dominada pel Vic, però va finalitzar amb un ajustat 1 a 0.

En els primers minuts de la segona part, el Vendrell va donar la volta al marcador amb gols d'Eloi Mitjans i de Roger Rocasalbas. Al minut 38, Eloi Mitjans va ampliar l'avantatge per al Vendrell, però cinc minuts després Roger Presas va fer el 2 a 3. Amb una gran jugada individual, al minut 46, Roger Rocasalbas va tornar a donar dos gols de marge a l'equip dirigit per Jordi Garcia. Quan ja semblava que el Vendrell tenia la classificació a semifinals, el Vic va pressionar intensament la porteria defensada per Roger Molina i va tenir la sort de poder empatar el partit a 16 segons per al final.

A la pròrroga no es va moure el marcador i a la tanda de penals va estar més encertat el Vic. Cal agrair el suport de l'afició que es va desplaçar a Alcobendas i, especialment a la penya Orgull Roig i Negre que sempre estar al costat de l'equip. Ara, la presència del Vendrell es mantindrà a Alcobendas amb la participació de l'Infantil A a la Mini Copa.