Vic i Reus jugaran una de les semifinals de la Copa del Rei

El Vendrell ha caigut en els penals i l'Alcobendas a la pròrroga

Club Patí Vic - Moritz Vendrell. Luis Velasco - RFEP

El C.P. Vic i el Reus Deportiu jugaran dissabte una de les semifinals de la Copa del Rei d’Hoquei Patins que es disputa a Alcobendas, en derrotar en quarts de final al Moritz Vendrell, a la tanda de penals i a l’Alcobendas amb un gol dor en la pròrroga respectivament.

Club Patí Vic 8 - Moritz Vendrell 5

En el primer partit el Vic ha marxat al descans amb avantatge d’un gol a zero, però en la represa els del Baix Penedès han capgirat el marcador i s’han posat amb dos gols per endavant, desprès d’un intercanvi de gols, en els tres darrers minuts els d'Osona han marcat dos gols, que els ha portat a la pròrroga en la que no s’ha mogut el marcador. En la tanda de penals el Vic n’ha marcat 4 per 1 del Vendrell.

Club Patí Vic (1+3): Gerard Camps, Romà Bancells, ‘Mia’ Ordeig, Jordi Burgaya, Cristian Rodríguez – (cinc inicial)– Sergi Llorca, Roger Presas y Martí Casas.

Moritz Vendrell (0+4): Roger Molina, Eloi Mitjans, Jordi Creus, Jordi Ferrer, Roger Rocasalbas – (cinc inicial )– Edu Fernández, Marc Navarro y Francesc Gil.

Gols: 1-0, Jordi Burgaya, min 2; 1-1, Eloi Mitjans, min 26; 1-2, Roger Rocasalbas, FD, min 31; 2-3, Roger Presas, min 43; 2-4, Roger Rocasalbas, min 46; 3-4, Cristian Rodríguez, min 47; 4-4, Cristian Rodríguez, min 49.

Tanda de penals: 4-1

Árbitres: Iván González y Miguel Díaz. Targetes blaves  a Martí Casas i Sergi Llorca.

Reus Deportiu La Fira 7 - CP Reicomsa Alcobendas 6

En la segona semifinal el Reus ha derrotat a l’equip amfitrió, l’Alcobendas, per 7 gols a 6, gràcies a un gol d'or en la pròrroga, ja que el partit ha finalitzat amb empat a sis gols. En la primera part els catalans han dominat l’encontre amb claredat (4 gols a 2 en el descans), però en la represa els locals, esperonats pel seu públic ha aconseguit empatar dos cops el partit, arribant al final amb la possibilitats de emportar-se el gat a l’aigua al disposar d’una falta directa a dos minuts per la finalització. En la pròrroga Platero ha donat el passi a les semifinals als reusencs.

Reus Deportiu La Fira (4+2+1): Pedro Henriques, Albert Casanovas, Matías Platero, Marc Torra, Raul Marín – cinc inicial – Àlex Rodríguez, Joan Salvat

CP Reicomsa Alcobendas (2+4+0): Martín Rodríguez, Mario Martínez, Marcos López, Gonzalo Pérez, César Candanedo – cinc inicial – Gonçalo Da Fonseca, Marcos Villanueva, Javier Jurado

Gols: 1-0, Marc Torra, min 8; 1-1, Gonzalo Pérez, min 9; 2-1, Raul Marín, min 11; 3-1, Marc Torra, min 11; 4-1, Àlex Rodríguez, min 13; 4-2, Mario Martínez, min 24; 4-3, Marcos López, min 28; 4-4, Gonzalo Pérez, min 31; 5-4, Raul Marín, FD, min 34; 6-4, Matías Platero, min 35; 6-5, Marcos López, min 38; 6-6, Gonçalo Nunes, min 40; 7-6, Matías Platero, min 51.

Árbitres: Daniel Villar y Raul Burgos. Targetes Blaves a Albert Casanovas i a Raúl Marín