La Parròquia-Samà Masculí guanya el partit de Carnaval patint més del compte

Samà Vilanova SMA - Bàsquet Ateneu Montserrat

Samà Vilanova SMA - Bàsquet Ateneu Montserrat "A". Sílvia Díaz

1a categoria catalana, Grup 1
Samà Vilanova SMA 71- Bàsquet Ateneu Montserrat "A" 69

Dissabte 25 de febrer el Sènior Masculí A de la Parròquia CB Samà, es presentava al CEM Isaac Gálvez emmig del Carnaval, fent un parèntesi en una de les festes més importants de la ciutat, per jugar contra un equip en plena forma, el BAM, Situat a la part mitjana de la classificació, l'equip barceloní té potencial i jugadors per optar a fites més altes.

Ja en l'anada, l'equip de Canales es va haver d'esforçar al màxim per poder tirar l'encontre endavant, fent un autèntic partidàs.

Donades totes aquestes circumstàncies, es preveia un matx molt complicat per les aspiracions de l'equip de la capital del Garraf, que no volia perdre l'estela de l'ascens.

L'equip del sènior A del Bàsquet Samà es presentava, a més, amb la baixa ja coneguda de Vila, que a partir de la setmana vinent ja s'incorporà als entrenaments. També era baixa d'última hora Unai, que no va poder jugar el partit.

Un nou repte per aquest equip que sortia a jugar una mica descentrat per totes les qüestions esmentades, errant situacions molt clares, el que en l'argot del tenis es coneix com a error no forçat.

El rival agafava aire una vegada i un altra, i el conjunt de La Parròquia no era capaç de trencar el partit i, tot i disposar d'avantatges importants en el marcador, no era capaç de marxar amb diferències superiors als 10 punts. No donava la sensació que els vilanovins dominessin el partit. D'aquesta manera s'arribava al descans amb un avantatge de 7 punts pels locals 40-33, però amb la sensació que aquesta diferència hauria de ser superior.

En el segon quart, l'equip de vermell es desfeia en atac i, després d'un parcial de 12-19, el BAM empatava el partit.

Començava el definitiu últim quart, i malauradament el BAM no donava el braç a tòrcer, tot el contrari, es ficava per davant al marcador després d'un parcial de 0-4.

Tres triples consecutius dels vermells però, tornaven a donar certa tranquil·litat als allí presents. Semblava tot en ordre, però una reacció inesperada de l'equip barceloní, feia que s'igualés el partit a manca de dos minuts (66-66).

El saber estar del Samà en aquests dos minuts va acabar donant la victòria als locals.

CB Samà: Piñol (1), Vila (-), Fernandez (-), Epifanio (5), Zanca (2), Carreras (17), Moreno (12), Artigas (23), Pujadas (-), Liao (9), Burcet (-), i Calvo (2)

Parcials: 20-18, 20-15, 12-19, 19-17