Primera Catalana

La Parròquia-Samà Femení supera l'aturada de Carnaval

L'equip d'Òscar Andreu sentencia en un tercer quart espectacular en un partit igualat fins a la mitja part

BF Cornellà - La Parròquia-Samà Vilanova. Sílvia Díaz

BF Cornellà 58 - La Parròquia-Samà Vilanova 74

La Parròquia-Bàsquet Samà tornava a jugar després de l'ajornament del partit del Carnaval. Aquest fet, juntament amb la falta d'entrenaments amb normalitat, forçava a les samistes a estar a un gran nivell de concentració.

El partit començava amb una gran igualtat. Els dos equips anotaven amb certa facilitat (9 a 9 al minut 5). L'encert ofensiu s'imposava i el Samà no era capaç de mostrar el seu habitual nivell de defensiu. Aquest fet va seguir durant la resta de primer període, arribant al final dels primers 10 minuts amb un empat a 17.

En el segon període, les vilanovines van començar a millorar i a poc a poc anaven agafant petits avantatges en el marcador. L'atac contra zona funcionava i s'arribava al 25 a 31 al minut 8. Però tres accions seguides de molta qualitat de les jugadores del Baix Llobregat van capgirar el resultat en tan sols dos minuts.

S'arribava a la mitja part amb un 32 a 31. Calia fer un pas endavant i des de la defensa començar a imposar un nou ritme al partit.

Les jugadores d'Òscar Andreu van sortir convençudes i, tot i el 4 a 4 en els primers dos minuts, un 0 a 15 en els següents 3 minuts va permetre agafar un avantatge que donaria seguretat la resta de partit. La línia exterior defensiva va trobar la solidesa tant en l'u contra u com en les ajudes i, d'aquesta manera, va dificultar el joc a unes jugadores locals que ja no van trobar la cistella amb facilitat.

A partir d'aquí La Parròquia va anar eixamplant la diferència fins al 48 a 70 del minut 7 del darrer quart. Finalitzaven els últims minuts amb un parell de triples locals que retallaven la diferència final als 16 punts.

Catorzena victòria del Bàsquet Samà que, tot i la gran igualtat de tots els compromisos, en aquests moments de la competició és capaç de seguir aprenent i treballant durant els partits per tirar-los endavant.

Aquest cap de setmana LA PARRÒQUIA-BÀSQUET SAMÀ VILANOVA s'enfrontarà a un nou gran repte, jugar dos partits en menys de 24 hores. Els dos es disputaran a Vilanova i la Geltrú, el primer divendres a les 22.15 h contra el Joviat, equip que ha mostrat un dels millors bàsquets de la categoria i el segon el dissabte a les 18 h contra l'incòmode CB Cornellà.

Anotacions: LAIA (8) - ANNA (0) - ANIRA (18) - IRENE (7) - JUDITH (6) - LAURA (21) - ELI (5) - ELENA (4) - MARINA (0) - VALAYA (5) (NO JUGA: ANDREA).

Parcials: 17-17 / 15-14 / 12-28 / 14-15