Tercera Catalana Grup 12é

Un Calaf molt efectiu atura al Sitges

Calaf 3 - UE  Sitges 1

El Sitges cau a Calaf en un fluix partit el jugat per l’equip sitgetà, a la vegada que molt efectiu de cara a barraca els de l’Anoia, sabent aprofitar les mínimes opcions que van generar, sobretot a la primera meitat, arribant al descans amb un 2-0, a la segona part tot i la reacció del Sitges un altre regal en defensa en forma de gol quan havien escurçat diferencies els va sentenciar,  perdent d’aquesta manera l’oportunitat d’acostar-se als llocs de promoció en una jornada amb sorpreses en la part de dalt.

Al minut 28 arriba el primer gol local obra d’Alfred Martínez en una petita badada en defensa del Sitges, el segon a falta de tres minuts pel descans també fet pel mateix davanter deixava la situació molt complicada per l’equip sitgetà degut a que fins les hores no s’havia trobat.  Reaccionava el Sitges a la represa jugant potser els seus millors minuts posant la guinda Ferran Pérez amb un gran gol, Jaume Puig davanter del Calaf amb el llançament  d’una falta  des de la frontal tres minuts més tard deixava tot vist per sentència, va tenir l’equip d’en Rafa Porras minuts per la reacció que ja no va arribar.

UE Sitges: Eric Goncalvez, David Carrasco, Victor Olmedo, Xavi Martínez, (Gerard 46) Dani Midgley, Xavi Rodríguez, (Jonatan Durango 46) Alex Pérez, Pepe (Idris 65) Jordi Ayala, Candel i Bernat.

El Sitges rep aquest dissabte a un quart de sis al Hostalets de Pierola, penúltim classificat amb 20 punts.