CPS Sitges

Més líders que mai

Amb aquesta victòria a Vilafranca i la derrota dels Monjos a Flix els de Carles Busquet es col·loquen líders amb dos punts més que els penedesencs

El CP Subur Sitges te una de les darrers proves de foc aquest proper cap de setmana. Eix

Segona Catalana
CP Sant Ramon 3 – CP Sitges 11

Magnifica victòria del CP Subur Sitges el divendres  a la pista vilafranquina del Sant Ramon, en un partit molt intel·ligent el jugat per l’equip sitgetà conscients del molt que es jugaven.

Els de Carles Busquets amb un joc molt disciplinat e intens trencant la pressió local a tota la pista tenien  en tot moment el control de la bola, a la vegada que molt efectius de cara a barraca, arribant al descans amb un 0- 5, seguint la superioritat del Subur Sitges en tota la segona meitat, donant el tècnic del Patí els últims cinc minuts al porter juvenil Daniel Pérez que va rebre els dos darrers gols del Monjos de penal, arribant a la fi amb el 3 a 11, amb gols de Sergi Sabater, Alex Raventós, Adrià Muñoz, Jofre Toledano, Javi Guerrero i Roger Vidal.

Un magnífic triomf a la pista del quart classificat que els deixa líders en solitari amb 48 punts, degut a la sorprenent derrota dels Monjos que suma 46, a  Flix per 5 a 3. Per aquest difícil compromís a la pista del Sant Ramon els cos tècnic contava amb aquests jugadors Alex Leon, Roger Vidal, Gerard Camarasa, Javi Guerrero, Alex Raventós, Sergi Sabater, Adrià Muñoz, Jofre Toledano, Aleix Pajares i Daniel Pérez.

El CP Subur Sitges te una de les darrers proves de foc que li resta en el seu camí a l’ascens directe a la Primera Catalana, el Flix, tercer classificat amb 37 punts, conjunt que dels 16 partits jugats ha guanyat 12, empatant 1 i perdent 3, el partit donarà inici a les 19 hores, guanyant el Patí Subur Sitges donarà un pas de gegant a l’ascens.