CPS Sitges

Pas endavant del CPS cap a l’ascens

L’equip supera al tercer classificat, el Flix, amb gols de Jofre Toledano, Sergi Sabater, Aleix Pajares i Xavi Guerrero

CPS Sitges 4 – CP Flix 2

El pavelló de Pins Bens ple de gom a gom va a tornar a viure una tarda-nit inoblidables d’hoquei amb l’enfrontament entre el CPS Sitges contra el Flix, jugant un partit al que no li va faltar res, emoció i tensió degut a un grup de impresentables visitants més preocupat de liar-la amb amenaces  que d’animar, així com un bon hoquei el realitzat pels dos equips, decantant la balança el bon fer del conjunt d’en Carles Busquet que amb sang freda i una actitud molt esportiva no entrava en cap moment en la provocació, sumant una victòria molt treballada donant un pas de gegant en la seva lluita per l’ascens directe.

Es jugaven potser unes de les darreres opcions per pujar directe el Flix, per això va arribar ben arropat de seguidors a la pista, ho van intentar tot però es van trobar a un CPS Sitges molt ben treballat, sabent molt bé el que es jugava, marcava primer el Pati amb un gran gol de Jofre Toledano, empatant el Flix a manca de 30 segons del descans, a la represa, al quatre minuts, es tornaven a avançar els visitants, el 1-2, posant la por als seguidors locals però no a l’equip de Sitges que reaccionava marcant de falta directe de Sergi Sabater, el 2-2.

Els gols de Aleix Pajares i de Xavi Guerrero de falta directa a manca de dos minuts per la fi deixava vist per sentència un partit super emocionant que amb el 3 a 2 en una jugada en la que va posar més pa que formatge el davanter del Flix, l’àrbitre li mostrava la segona blava al porter del Sitges Alex Leon Colo, sortint expulsat dos minuts, caient la patata calenta i la responsabilitat en el porter juvenil Daniel Pérez, que ho va fer molt bé, fins i tot  aturant una falta directa i tot el que li van llançar, gran partit i magnifica victòria del CPS Sitges que els deixa molt més a prop del objectiu somiat.

CPS Sitges: Alex Leon Colo, Sergi Sabater, Aleix Pajares, Jofre Toledano, Javi Guerrero, Gerard Camarasa, Roger Vidal, Alex Raventós, Adrià Muñoz i Daniel Pérez.

El CPS Sitges juga aquest divendres a la pista del tercer per la cua, el Montbui, l’hora d’inici a les 21’45.