Victòria del Sènior Masculí B del Samà als derbi penedesenc

Escalfament del Sènior Masculí B del Samà abans del partit. Eix

Club Bàsquet Samà Vilanova 62 - Casal Vilafranca 56

L'equip filial del Samà Vilanova jugava diumenge el derbi comarcal contra el Vilafranca. Un partit molt important per les aspiracions dels dos equips. A la primera volta els vilanovins aconseguien guanyar de només 1 punt i el partit a la capital del Garraf també es presentava força complicat pels jugadors de Joan Pozo.

El Samà va sortir molt fort des del primer moment, gràcies a la pressió tota la pista i l'encert des de la línia de tres punts. Així és com els vilanovins aconseguien agafar els primers avantatges al marcador. Final del primer quart amb resultat de 26-12.

En el segon quart els de l'Alt Penedès, aprofitant les faltes personals dels jugadors interiors samistes, col·locaven tres jugadors alts a pista. Amb aquesta superioritat de centímetres aconseguien castigar la pintura Vilanovina i sumaven amb facilitat. Tot i això l'encert en atac continuava per part dels samistes i s'arribava a la mitja part 42-29.

A la represa l'encert va començar a baixar, les defenses s'imposaven a l'atac. Així i tot, els vermells sempre anaven per davant i mantenien les distàncies favorables al voltant dels 10 punts.

Però el partit no estava guanyat ni molt menys. Començava l'últim quart i el Vilafranca retallava les diferències a poc a poc. Així s'arribava a l'últim minut amb un ajustat 58-56 a l'electrònic. El fet de saber estar dels jugadors de Pozo en els últims segons del partit, sense perdre cap pilota i anotant tots els tirs lliures dels quals disposaven, feien que la victòria no marxés de la capital del Garraf, resultat final 62-56.

Victòria molt important i segona consecutiva que dóna molta moral per afrontar els últims partits de la lliga. Aquesta setmana el filial del Samà Vilanova torna a jugar a casa davant el Vilabasquet el diumenge a les 12.30 h.

Jugadors: Unai Rodriguez (12) - Uri Garcia (10) -Sergi Santos (12) -Marc Carrillo (2) -Axel Alejandre -Martí Soler - David Delafuente (10)- Willy Ramos (3) – Jordi Moral - Javi Montesinos (4) - Martí Carbonell (9)